Umjesto Čermaka na čelu Croduxa Draga Antić

Autor: Ana Blašković , 07. lipanj 2020. u 22:00
Ivan Čermak / MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

U Upravi Croduxa ostali su članovi Gordana Kronja i vlasnikov sin Hrvoje Čermak.

S prvim danom lipnja promjene na čelu naftne kompanije Crodux: Ivan Čermak povukao se s čelne pozicije kompanije, a predsjednica Uprave postaje dosadašnja njena članica Draga Antić. Prema pisanju Lidera ona je dugogodišnja najbliža Čermakova suradnica.

Bila je članica Uprave Crodux plina od 2012. do 2014., a u Upravi Croduxa je od 2013. Sudjeluje i u menadžmentu Distentusa i Crodux Inženjeringa, a nakon što je Čermak preuzeo Tankerkomerc Antić je postavljena na čelo Nadzornog odbora zadarske tvrtke.

“Imam 71 godinu, vrijeme je da se povučem iz operativnih poslova i prepustim upravljanje tvrtke mlađima. Ja i dalje ostajem aktivan kada je riječ o strateškim planovima kompanije, bit ću u toku svega, a to znači da ću uvijek raditi. Ipak, mislim da je vrijeme da se odmorim od svakodnevnih aktivnosti, što znači da odlazim u nekakvu polumirovinu”, rekao je Čermak za Lider.

U Upravi Croduxa ostali su članovi Gordana Kronja i vlasnikov sin Hrvoje Čermak te prokuristi Vladimir Kuzmić, Igor Crobrnja, vlasnikova supruga Marijana Čermak te Hrvojeva, Andrea Čermak.

Grupacija Croduxovih tvrtki 2018. je zapošljavala više od 1200 radnika, a ostvarila je kumulativno gotovo šest milijardi kuna prihoda i 139 milijuna kuna dobiti.

Komentirajte prvi

New Report

Close