Tomašković iz Hrvatskog telekoma odlazi u Croatia osiguranje

Autor: Tomislav Pili , 30. siječanj 2019. u 15:53
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nakon odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga novi predsjednik Uprave Croatia osiguranja (CO) postat će Davor Tomašković, sada na čelu Hrvatskog telekoma.

Nakon odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga novi predsjednik Uprave Croatia osiguranja (CO) postat će Davor Tomašković, sada na čelu Hrvatskog telekoma. Tomaškovića je za kandidata imenovao Nadzorni odbor CO-a na današnjoj sjednici. Adris je u obavijesti objavljenoj na stranicama Zagrebačke burze izvijestio i o ostalim kadrovskim promjenama. Sadašnji predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Damir Vanđelić, predložen je za člana Uprave Adrisa, a bit će predložen i za člana Nadzornog odbora najvećeg domaćeg osiguravajućeg društva.

"Kako je predviđeno organizacijskim promjenama u Adrisu, za članove Uprave predloženi su i sadašnji direktor kontrolinga Adris grupe Hrvoje Patajac te direktor pravnih poslova Roberto Škopac", ističe se u priopćenju. Vanđelić, Patajac i Škopac tako će se u Upravi rovinjske kompaniji pridružiti predsjedniku Anti Vlahoviću te članu Marku Remenaru.

Komentari (2)
Pogledajte sve

EKSKLUZIVNO! Zbog maltretiranja radnika Nijemci izbacili šefa HT-a, 98% zaposlenika trpilo mobing!


Ima li zaposlenika HT koji bi n mogli ovo potvrditi ili demantirati ?

Vratio se matičnom jatu. Čovjek je stručnjak za sve, od duhanskog biznisa, telekoma pa sve do osiguranja.

New Report

Close