Hrvatski Telekom dobio sedmog člana Uprave: ‘Imat će važnu ulogu’

Autor: Poslovni.hr , 09. prosinac 2022. u 07:00
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bio je odgovoran za vođenje regulatornih i pravnih odjela te strateških projekata HT-a i članica HT Grupe u Hrvatskoj i regiji.

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma odobrio je novu organizacijsku strukturu Uprave kojom se uvodi pozicija člana Uprave za korporativne poslove te Uprava od 8. prosinca radi u sastavu od sedam umjesto dosadašnjih šest članova. Siniša Đuranović imenovan je novim članom Uprave Hrvatskog Telekoma i glavnim direktorom za korporativne poslove (CCO), a na funkciju dolazi s pozicije Starijeg potpredsjednika i glavnog pravnog savjetnika. Nakon karijere u odvjetništvu, gdje se specijalizirao za korporativno pravo i M&A, 2000. godine pridružio se Hrvatskom Telekomu.

Bio je odgovoran za vođenje regulatornih i pravnih odjela te strateških projekata HT-a i članica HT Grupe u Hrvatskoj i regiji. Đuranović je obnašao i funkcije Predsjednika odbora direktora Crnogorskog Telekoma, člana Uprave društva HT holding d.o.o., člana Nadzornog odbora JP Hrvatske Telekomunikacije d.d. Mostar te zamjenika predsjednika HUP-ICT Udruge. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu i završio executive MBA program na IEDC Bled.

Predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis izjavio je povodom imenovanja da Đuranović “posjeduje temeljito znanje o HT-u i razumijevanje ICT industrije u Hrvatskoj i regiji” te da će kao član Uprave “imati važnu ulogu u budućem razvoju tvrtke”.

Komentirajte prvi

New Report

Close