S novom Upravom IGH u jačanje postojećih tržišta i osvajanje novih

Autor: Ana Blašković , 28. srpanj 2020. u 22:00
Robert Petrosian imenovan je predsjednikom Uprave, a kolege u Upravi IGH bit će mu Vedrana Tudor i Miroslav Pauzar

Nadzorni odbor Instituta IGH imenovao je novu Upravu s ciljem jačanja postojećih i širenja na nova tržišta.

Nadzorni odbor Instituta IGH imenovao je novu Upravu s ciljem jačanja postojećih i širenja na nova tržišta.

Članove Uprave, u mandatu koji je startao 25. srpnja, čine dosadašnja direktorica Regionalnog centra Split Vedrana Tudor te dosadašnji direktor Regionalnog centra Osijek Miroslav Pauzar, dok je predsjednikom imenovan Robert Petrosian, prethodno direktor Instituta IGH.

Petrosian je na toj dužnosti bio od veljače, a karijeru u kompaniji započeo je 2012. godine. Od 2016. postaje direktor podružnice u Rusiji, a godinu nakon toga vodio je poslovanje u Gruziji.

U priopćenju se ističe da je međunarodno iskustvo gradio na pozicijama glavnog izvršnog direktora, zamjenika glavnog izvršnog direktora, glavnog projektanta, voditelja projekata, tehničkog direktora, glavnog inženjera gradilišta u više međunarodnih tvrtki u različitim zemljama.

U Upravi mu se pridružuje magistrica Fakulteta građevinskih znanosti u Splitu Vedrana Tudor koja je u Institutu IGH od 2007. kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split. Prije toga bila je u Dalmacijacement RMC grupi i Cemexu Hrvatska.

U Upravi IGH fokusirat će se na projektiranje i laboratorijska ispitivanja. Za stručni nadzor i vođenje projekata u Hrvatskoj i inozemstvu u Upravi će biti zadužen Miroslav Pauzar, koji je u Institutu IGH od 1986.

Karijeru je započeo kao projektant, voditelj projekata, te glavni nadzorni inženjer na projektima u Slavoniji, u segmentima niskogradnje, visokogradnje, hidrotehnike i energetike. Od 2013. direktor je regionalnog centra Osijek.

Komentirajte prvi

New Report

Close