Rémy Brigaudin preselio se iz Egipta u Dubrovnik. U hotelu Dubrovnik Palace, Gorana Štroka, novi je glavni šef kuhinje a prethodno je na istoj poziciji bio u hotelu s pet zvjezdica Movenpick Hotel & Resort Taba. Iskusan je “Chéf” s dvadesetogodišnjim iskustvom u luksuznim hotelima diljem svijeta – uključujući hotele u Francuskoj, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, SAD-u, Maroku i Egiptu. Kulinarsku je diplomu stekao u rodnoj Francuskoj gdje znanje usavršio u jednom od najpoznatijih francuskih restorana, Restaurant la Couronne. Chéf Brigaudin je i finalist međunarodnog natječaja Culinary Challenge u organizaciji eminentnog časopisa Hotel magazine. Posljednjih petnaestak godina radio je kao glavni Chéf kuhinje hotela sa pet zvjezdica, među kojima je i Conrad hotel, Kairo (sa 618 soba, 7 restorana i 107 kuhara); Le Royal Mansour Meridien Casablanca, Maroko; Gulf Meridien Al-Khobar, Saudijska Arabija, Meridien Heliopolis, Egipat; Meridien Chicago, SAD. Brigaudin najavljuje kako će profesionalna iskustva u luksuznim svjetskim hotelima, za koje je specifična raznolika bogata gastronomska ponuda, primijeniti sa svojim timom i u Hotelu Dubrovnik Palace. Za tamošnja četiri ekskluzivna restorana kreirat će novu gastronomsku ponudu.
Rémy Brigaudin preselio se iz Egipta u Dubrovnik. U hotelu Dubrovnik Palace, Gorana Štroka, novi je glavni šef kuhinje a prethodno je na istoj poziciji bio u hotelu s pet zvjezdica Movenpick Hotel & Resort Taba. Iskusan je “Chéf” s dvadesetogodišnjim iskustvom u luksuznim hotelima diljem svijeta – uključujući hotele u Francuskoj, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, SAD-u, Maroku i Egiptu. Kulinarsku je diplomu stekao u rodnoj Francuskoj gdje znanje usavršio u jednom od najpoznatijih francuskih restorana, Restaurant la Couronne. Chéf Brigaudin je i finalist međunarodnog natječaja Culinary Challenge u organizaciji eminentnog časopisa Hotel magazine. Posljednjih petnaestak godina radio je kao glavni Chéf kuhinje hotela sa pet zvjezdica, među kojima je i Conrad hotel, Kairo (sa 618 soba, 7 restorana i 107 kuhara); Le Royal Mansour Meridien Casablanca, Maroko; Gulf Meridien Al-Khobar, Saudijska Arabija, Meridien Heliopolis, Egipat; Meridien Chicago, SAD. Brigaudin najavljuje kako će profesionalna iskustva u luksuznim svjetskim hotelima, za koje je specifična raznolika bogata gastronomska ponuda, primijeniti sa svojim timom i u Hotelu Dubrovnik Palace. Za tamošnja četiri ekskluzivna restorana kreirat će novu gastronomsku ponudu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu