Promjene u 24sata: Ivan Buča je novi glavni urednik, a Goran Gavranović izvršni direktor

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2022. u 14:31
FOTO: Pixsell

Ivan Buča u 24sata došao je 2005. godine. Prošao je sve faze, od novinara početnika, preko pozicije šefa deska, urednika newsa, izvršnog urednika, zamjenika glavnog urednika, do izvršnog glavnog urednika

Ivan Buča, dosadašnji izvršni glavni urednik 24sata, preuzima dužnost glavnog i odgovornog urednika 24sata. Goran Gavranović, dosadašnji glavni urednik, nakon osam godina na toj dužnosti odlazi u upravu 24sata, na poziciju izvršnog direktora.

Riječ je o promjeni koja se planirala i pripremala duže vrijeme.

Ivan Buča u 24sata došao je 2005. godine, nakon što je diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. U redakciji 24sata prošao je sve faze, od novinara početnika, preko pozicije šefa deska, urednika newsa, izvršnog urednika, zamjenika glavnog urednika, do izvršnog glavnog urednika. Sada preuzima funkciju glavnog i odgovornog urednika.

Sudjelovao je u svim dosadašnjim uspjesima i projektima 24sata. Svojim znanjem i iskustvom on će s, jedne strane, osigurati kontinuitet dosadašnje uređivačke politike – inovativne i beskompromisne, uvijek posvećene običnim ljudima. S druge, osigurat će kvalitetnu popunu redakcije novim snagama i pravodobne odgovore na izazove vremena uz neprestanu nadogradnju svih platformi – printa, weba i videa.

Dosadašnji glavni urednik Goran Gavranović, nakon što je u 24sata bio na pozicijama izvršnog urednika, glavnog urednika tjednika Express, zamjenika glavnog urednika pa glavnog urednika 24sata, postaje član uprave i izvršni direktor, s fokusom na glavne brandove i izdavaštvo.

Komentirajte prvi

New Report

Close