Poznati hrvatski startup nudi posao, nije potrebna ni diploma, samo ljubav prema jednoj stvari

Autor: Poslovni.hr , 14. svibanj 2019. u 14:15
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Mali hardware startup CircuitMess se širi te zbog toga traži embedded hardware developera koji će “udisati lemne pare na puno radno vrijeme”.

“Drugim riječima, treba nam netko tko voli žice, elektroniku, crtanje tiskanih ploča, product design, osciloskope i sve osciloskopima slično kako bi nam pomogao u dizajnu novih proizvoda nalik MAKERponeu.

Ne patimo na diplome (ali neće odmoći) te tražimo nekoga entuzijastičnog tko je spreman puno učiti i razvijati se dalje s nama u području dizajna elektroničkih uređaja.

Važnije nam je da je osoba spremna upoznavati nove stvari i jako zainteresirana za elektroniku nego da ima puno iskustva.

Pozicija je dinamična i dopušta veliku dozu inoviranja, kreativnosti, učenja novih stvari, eksperimentiranja, čitanja internetskih tutorijala itd.

Za poziciju nudimo fleksibilno radno vrijeme, pokrivene putne troškove, rad sa mnom i ostalim pametnjakovićima koji dizajniraju uradi-sam telefone te sobe pune razvojnih ploča, alata, CNC rezača, 3D printera, itd.”, poručio je pokretač tvrtke Albert Gajšak, ostavljajući na društvenim mrežama link za prijavu kandidata “koji vole žice”.

Komentirajte prvi

New Report

Close