Poslodavac nudi atraktivnu plaću do 4000 eura, bonuse, plaćene putne troškove…

Autor: Poslovni.hr , 17. listopad 2023. u 12:56
foto: unsplash

Na portalu posao.hr možete pronaći najnovije vijesti s tržišta rada i pregršt otvorenih radnih mjesta! Pogledajte u nastavku kojih 10 pozicija za vas izdvajamo ovaj tjedan!

Goranski sportski centar d.o.o. zapošljava Izvršnog radnika (m/ž) na Platku. Poslodavac omogućuje osiguran prijevoz, mogućnost zaposlenja na neodređeno, sigurna primanja, naknadu za marende, osiguran topli obrok te mnoštvo privlačnih pogodnosti . Prijavite se do 21.10.2023.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava HR generalista (m/ž). Posao se obavlja u Novom Marofu. Prijave se zaprimaju do 01.11.2023. Poslodavac nudi redovita konkurentna primanja uz prigodne isplate (regres, božićnica, uskrsnica, jubilarne nagrade, dar djetetu i sl.).

Kids De Lux d.o.o. zapošljava na poziciji Terenski djelatnik za održavanje djećjih aparata i dječjih igraonica (m/ž) u Zagrebu, Splitsko-dalmatinskoj županiji i Šibensko-kninskoj županiji. Vaše odgovornosti su prikupljanje prihoda, održavanje aparata, upravljanje zalihama, korisnička podrška te pridržavanje propisa i sigurnosti. Pogodnosti ovog posla su fleksibilno radno vrijeme i službeni automobil. Rok za prijavu je 21.10.2023.

Pokas Vision zapošljava na poziciji Monter sustava tehničke zaštite (m/ž). U opisu posla nalazi se ugradnja sustava tehničke zaštite (videonadzor, alarm, videoportafon, kontrola pristupa). Poslodavac nudi službeni automobil, laptop i mobitel te još mnoge druge pogodnosti. Mjesto rada je Velika Gorica. Prijaviti se možete do 27.10.2023.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. traži Specijalista nabave za upravljanje dobavljačima (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava fleksibilni paket benefita, Mogućnost ostvarenja godišnjeg bonusa ovisno o rezultatima kompanije te dodatne pogodnosti poput božićnice, regresa, mogućnosti neoporezive nagrade za ostvarene rezultate rada, financijske potpore prilikom rođenja djeteta i ostalih pogodnosti. Prijavite se do 23.10.2023.

VV razvoj projekata d.o.o. zapošljava Mornara (m/ž), Djelatnika za čišćenje i održavanje nautičke marine (m/ž) i Djelatnika na recepciji u nautičkoj marini (m/ž). Mjesto rada je Drage. Naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje. Prijave traju do 23.10.2023.

Poliklinika Hami zapošljava Liječnika specijalista ginekologije i opstetricije (m/ž) u Zagrebu. Nude atraktivne neto plaće u rasponu od 3500 do 4000 eura, isplatu naknade za putne troškove, bonuse na plaću te rad u okruženju profesionalaca posvećenih medicinskoj izvrsnosti. Možete se prijaviti do 30.10.2023.

Baltazar Didaktika j.d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž). U opisu posla se nalazi svakodnevni osobni, telefonski i kontakt s kupcima pute e-maila. Poslodavac nudi prijenosno računalo, mobitel, prigodne nagrade (božićnica, regres, dar za djecu i sl.) te stimulativna primanja i nagrade za radne rezultate. Mjesto rada je Sveti Ivan Zelina, a prijaviti se možete do 27.11.2023.

Tistar Grupa d.o.o. zapošljava Koordinatora terenskih aktivnosti (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu ili remote. U opisu posla se nalazi planiranje kampanja u Hrvatskoj i Sloveniji te komunikacija s dobavljačima, koordinatorima i promotorima. Od kandidata očekuju komunikacijske i organizacijske vještine. Prijaviti se možete do 21.10.2023.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 30.11.2023.

Posjetite portal posao.hr i pretražite ostatak bogate ponude!

Komentirajte prvi

New Report

Close