Petra Bulić i Gordan Kožulj novi direktori u Deloitte Hrvatska

Autor: Lucija Špiljak , 23. studeni 2021. u 11:32

Dosadašnji viši menadžeri.

Petra Bulić i Gordan Kožulj, dosadašnji viši menadžeri u Deloitte Hrvatska, promovirani su na pozicije direktora.

Bulić će biti zadužena za daljnji razvoj usluga poreznog savjetovanja u Hrvatskoj te za razvoj usluga na području transfernih cijena u Hrvatskoj i regiji. Svoj put u Deloitteu započela je u kontrolingu gdje je radila na poziciji upravljačkog računovođe, a 2008. godine pridružuje se Odjelu poreznog savjetovanja.

Diplomirala je financije na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Kroz godine rada specijalizirala se za pružanje usluga na području transfernih cijena, međunarodnog oporezivanja i poreza na dobit. Fokus njezinog rada je savjetovanje kod restrukturiranja, savjetovanje kod strukturiranja novih modela za pružanje usluga povezanim društvima, savjetovanje pri izradi modela transfernih cijena i politika transfernih cijena za multinacionalne grupacije.

Petra je voditeljica Deloitte SheXO inicijative za Hrvatsku čiji je cilj umrežavanje poslovnih žena, razmjena ideja i iskustava, razvoj i jačanje ženskog poduzetništva te podrška mentorstvu poslovnih žena s ciljem razvoja njihovih karijera i sveukupne poslovne klime.

„Radujem se promociji u direktoricu te izazovima koji ona nosi. Poseban fokus mog rada biti će na daljnjem razvoju područja transfernih cijena u Hrvatskoj i regiji te razvoju našeg regionalnog tima stručnjaka na području transfernih cijena s ciljem povećanja transparentnosti, poboljšanja poslovne klime te povećanja investicijske sigurnosti.“ istaknula je Bulić.

Gordan Kožulj je tijekom zadnjih desetak godina stekao iskustvo u raznim segmentima strateškog i operativnog savjetovanja. Stručnjak je za teme vezane uz procjene i unapređenje poslovnih procesa, poboljšanje financijskih i operativnih performansi te restrukturiranje poslovanja kroz razvoj poslovne strategije.

Diplomirao na University of California, Berkeley (SAD), a MBA diplomu stekao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Također, certificirani je stručnjak za upravljanje projektima – Project Manager Professional (PMP).

„Jedna od mojih primarnih zadaća u Deloitteu je osigurati stručni razvoj zaposlenika i daljnji rast konzalting tima, kako bi kroz specifične ekspertize i kvalitetne resurse pomogli klijentima izvući maksimum iz današnjih poslovnih prilika. Dodatan naglasak stavit ćemo na jačanju tehnološke dimenzije našeg portfelja usluga jer postoji rastući trend tržišnih potreba za njima. U pripremi i provedbi projekata posebno ćemo se osloniti na suradnju s drugim odjelima, jer upravo u tome leži intelektualna snaga, a time i tržišna prednost Deloittea“, rekao je Kožulj.

Komentirajte prvi

New Report

Close