Nataši Rapaić i Ivanu Bartuloviću još jedan mandat u Upravi HT-a

Autor: Lucija Špiljak , 27. listopad 2021. u 13:49

Novi mandat Rapaić počinje 1. veljače 2022., a Bartuloviću 1. ožujka 2022. godine.

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma ponovno je imenovao Natašu Rapaić članicom Uprave i glavnom operativnom direktoricom za privatne korisnike te Ivana Bartulovića članom Uprave i glavnim direktorom za ljudske resurse na mandatno razdoblje od tri godine. Novi mandat Rapaić počinje 1. veljače 2022., a Bartuloviću 1. ožujka 2022. godine.

„S velikim zadovoljstvom pozdravljam Natašino i Ivanovo ponovno imenovanje, pogotovo jer su imali veliku ulogu u uspjesima Hrvatskog Telekoma. Uz svoje iskustvo, odlično poznavanje industrije, te njihove strateške i liderske vještine oni su, zajedno sa svojim timovima, omogućili HT-u da napravi velike iskorake, dosegne značajne prekretnice te da kontinuirano postavljamo industrijske standarde. Radujem se našoj budućoj suradnji i nastavku transformacijskog putovanja Hrvatskog Telekoma, razvijajući naše poslovanje, fokusirani na profitabilan rast te stvaranje vrijednosti za naše korisnike, dioničare, partnere i zaposlenike“, izjavio je Kostas Nebis, predsjednik Uprave HT-a.

Nataša Rapaić imenovana je članicom Uprave HT-a 2013. godine, nakon što je deset godina obavljala više visokih rukovoditeljskih funkcija u kompaniji. Ivan Bartulović priključio se HT-u 2019. godine. Prije dolaska u HT, u A1 Grupi bio je član Leadership tima i glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji. Prethodno je šest godina obavljao poslove člana Uprave i izvršnog direktora za strateško upravljanje ljudskim potencijalima u CEMEX grupi, za njihove operacije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Upravu Hrvatskog Telekoma čini pet članova: Kostas Nebis, predsjednik Uprave, Nataša Rapaić, zadužena za privatne korisnike, Ivan Bartulović, zadužen za ljudske resurse, Daniel Daub, zadužen za financije i Boris Drilo, zadužen za tehničke i informacijske funkcije.

Komentirajte prvi

New Report

Close