Nataša Rapaić dolazi na čelo Uprave Hrvatskog Telekoma

Autor: Poslovni dnevnik , 14. prosinac 2023. u 22:00
Nataša Rapaić na mjesto predsjednice Uprave Hrvatskog Telekoma dolazi 1. srpnja 2024. umjesto Kostasa Nebisa/PD

Do srpnja 2024. Nebis nastavlja obnašati funkciju šefa Uprave Hrvatskog Telekoma na kojoj je od travnja 2019.

Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, 1. srpnja 2024. odlazi iz HT-a te nastavlja karijeru u Deutsche Telekom grupi, preuzimajući funkciju predsjednika Uprave OTE grupe u Grčkoj.

Do srpnja 2024. Nebis nastavlja obnašati funkciju šefa Uprave Hrvatskog Telekoma na kojoj je od travnja 2019.

“Tijekom njegovog mandata Hrvatski Telekom je zabilježio pozitivan preokret u poslovanju stavljanjem naglaska na povećanje zadovoljstva zaposlenika i korisnika, ostvarujući pritom iznimne poslovne rezultate, ubrzani rast poslovanja i učvršćujući vodeću poziciju na tržištu, što su pratila i najveća ulaganja u gigabitnu infrastrukturu i digitalna rješenja”, ističu iz kompanije.

Predsjednicom Uprave i glavnom izvršnom direktoricom Hrvatskog Telekoma imenovana je Nataša Rapaić, a dužnost će preuzeti 1. srpnja 2024. U HT-u od 2013. obnaša dužnost članice Uprave i glavne operativne direktorice za privatne korisnike.

“Tijekom njezinog mandata na mjestu članice Uprave Hrvatski Telekom je započeo uspješnu transformaciju etabliravši se kao digitalna kompanija prepoznata po najboljem korisničkom iskustvu temeljenom na inovativnim proizvodima i uslugama te najboljoj mreži.

Time je Hrvatski Telekom učvrstio status tržišnog lidera i omiljenog telekom brenda na hrvatskom tržištu”, ističu iz kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close