Andy Gaskin iz Velike Britanije preuzeo je mjesto glavnog chefa kuhinje u Maistrinim hotelima Monte Mulini, Lone i u nedavno otvorenom boutique hotelu Adriatic u Rovinju.
Kako ističu u kompaniji, svoju bogatu karijeru koja je započela prije 35 godina Gaskin je gradio u brojnim restoranima u Aziji, Africi, Francuskoj i Italiji. Surađivao je sa svjetski poznatim kuharima s Michelinovim zvjezdicama Michelom Rostangom i Fulviom Pierangelinijem, bio je dio timova u restoranima s Michelin zvjezdicama u Rimu (1 zvjezdica), Monte Carlu i Parizu (2 zvjezdice) te u Brayu, Velika Britanija (3 zvjezdice), a večere je pripremao za mnoge slavne osobe među kojima i za kraljicu Elizabetu II na CHOGM na Malti.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu