Nakon 10 godina u Belupu novi šef, umjesto Kolarića Hrvoje Čeović

Autor: Poslovni dnevnik , 13. rujan 2022. u 22:00
Hrvoju Čeoviću mandat je određen na pet godina, a formalno počinje prvim danom listopada/PD

Nasljedniku Hrvoja Kolarića, koji je Belupo vodio od 2021. godine, mandat je u startu određen na pet godina, a formalno počinje prvim danom listopada.

Nakon što je u svibnju potvrđeno da po isteku mandata Hrvoje Kolarić više neće biti prvi čovjek Belupa, jučer je objavljeno da je funkciju predsjednika Uprave te farmaceutske kompanije preuzima Hrvoja Čeovića.

Nasljedniku Hrvoja Kolarića, koji je Belupo vodio od 2021. godine, mandat je u startu određen na pet godina, a formalno počinje prvim danom listopada.

Čeović je, priopćili su jučer iz Belupa, gotovo 30 godina radio za američki Procter&Gamble, gdje je među ostalim bio na funkciji direktora prodaje za Južnu i Srednju Europu, direktor za OTC operacije i segment ljekarni za područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike te potpredsjednik za Srednju Europu.

Od 2019. gostujući je predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, na Katedri za pravo redovito održava predavanja studentima hrvatskog i engleskog studija iz područja primjene regulative Europske Unije u poslovnoj praksi.

Dodaje se kako je Čeović 2021. osnovao Ceovic Consulting, tvrtku za savjetovanje i pomoć u implementaciji projekata iz područja nastupa na tržištu, poslovne i organizacijske transformacije te razvoja komercijalnih i liderskih kompetencija.

Komentirajte prvi

New Report

Close