Morena Žagar novo je pojačanje u Val grupi, jednoj od vodećih komunikacijskih agencija na tržištu

Autor: Poslovni.hr , 23. siječanj 2024. u 13:40
Morena Žagar

Početkom siječnja, Val grupi se na poziciji starije savjetnice pridružila Morena Žagar, koja je prethodno obnašala poziciju glasnogovornice Stalnog predstavništva Republike Hrvatske pri Europskoj uniji u Bruxellesu. Proteklih 10 godina, Žagar je bila jedna od ključnih osoba u komunikacijskom timu Stalnog predstavništva, zadužena za koordinaciju između Hrvatske i Europske unije.

Morena Žagar pridružuje se Alpheus timu, specijaliziranom za javne poslove i zagovaranje u sklopu Val grupe, jedne od vodećih komunikacijskih agencija na hrvatskom tržištu.

Tijekom proteklih 10 godina u Stalnom predstavništvu, Morena Žagar bila je jedna od ključnih figura u razvoju i implementaciji komunikacijskih strategija te koordinaciji medijskih i komunikacijskih aktivnosti između Europske unije i Hrvatske. Ponosni smo da je sad dio našeg tima, jer će naša znanja obogatiti diplomatskim iskustvom i dubokim poznavanjem odnosa i komunikacije u sklopu institucija Europske unije“, poručio je Mario Aunedi Medek, direktor Val Grupe.

Kroz dugogodišnji rad u Bruxellesu, Morena Žagar je stekla duboko razumijevanje političkih, gospodarskih i kulturnih nijansi Europske unije, ključnih za diplomatske pregovore, lobiranje te usklađivanje različitih stajališta među državama članicama i brojnim institucijama Europske unije. Njezino diplomatsko iskustvo dodatno je obogaćeno tijekom pripreme i provedbe hrvatskog predsjedanja Vijećem EU-a, ali nadilazi nacionalne okvire pa je tako uspješno koordinirala sveukupne europske komunikacijske napore u suočavanju s izazovima COVID pandemije. 

 Njezino znanje i iskustvo predstavljaju neprocjenjiv resurs za Alpheus i Val grupu, gdje će Žagar svojom stručnosti u području diplomacije, lobiranja i komunikacija doprinijeti izvrsnosti u uslugama prema klijentima iz različitih sektora.

Komentirajte prvi

New Report

Close