Mladen Radujković predsjednik IPMA-e

Autor: Stjepan Škramić , 28. listopad 2012. u 22:00
Mladen Radujković

Mladen Radujković izabran je za predsjednika tog udruženja na mandat od dvije godine koji započinje u siječnju 2013. godine.

Na Skupštini IPMA-e (International Project Mangement Association), vodeće i najstarije globalne organizacije koja okuplja nacionalna udruženja projektnih menadžera, održane u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, Mladen Radujković izabran je za predsjednika tog udruženja na mandat od dvije godine koji započinje u siječnju 2013. godine.

Profesor Radujković, dotadašnji potpredsjednik IPMA-e zadužen za istraživanje i edukaciju ujedno je i predsjednik Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP/CAPM) koja je članica IPMA-e već 12 godina te je ujedno i vodeća hrvatska udruga koja okuplja certificirane stručnjake za upravljanje projektima. Njegov izbor za predsjednika IPMA-e ujedno je i priznanje za udrugu HUUP budući da je izabran u jakoj međunarodnoj konkurenciji: IPMA djeluje u više od 56 zemalja te okuplja više od 150.000 članova.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Sramotno, samoprozvani stručnjak, a zapravo korumpirani ravnatelj korumpiranog Građevinskog Fakulteta, za vrijeme njegova mandata se zapošljavalo po podobnosti, tako Savor zapošljava svoju kćer, koja nije čak ni u roku diplomirala, Kuspilic zapošljava svojega sina itd.
Mladen Radujkovic korumpiran ravnatelj i ništa više.

New Report

Close