Martina Pendl iz Metroa prelazi u Lognet

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2022. u 10:02
FOTO: Press

Martina Pendl pridružuje se timu Logneta, vodećeg regionalnog logističkog on-line integratora.

Nakon više od 18 godina iskustva u prodaji u Metrou, Mercatoru i Getrou, gđa Pendl u Lognetu preuzima poziciju podrške razvoju korisnika.
Ključni zadatak bit će joj unapređenje procesa transporta i skladištenja softverima Lognet i Lognet yard management.

„Transport i skladištenje ključni su dijelovi svakog lanca opskrbe. Lognet je danas jedan od najvažnijih softvera u logistici kroz koji kompanije značajno podižu učinkovitost svog poslovanja i svojih zaposlenika. Svoje iskustvo i napore usmjerit ću u pomaganje našim klijentima kako bi u najvećoj mogućoj mjeri iskoristili softvere Lognet za razvoj svog poslovanja“, izjavila je Martina Pendl.

„Rastući troškovi transporta, nedostatak vozača i skladišnih radnika, nesigurnost i udaljeni rad kojeg zahtjeva poslovanje u uvjetima pandemije COVID-19 zahtijeva od kompanija da maksimalno iskoriste svoje logističke resurse. Digitalizacija nadomješta manjak radnika i pomaže oko zelene tranzicije te smanjenja ispuštanja štetnih plinova. Softveri Lognet i Lognet yard management jedinstven su proizvodi koji omogućavaju kompanijama da maksimalno iskoriste prijevozničke kapacitete svojih partnera, utovarne i istovarne rampe te rad svojih zaposlenika. Dolaskom Martine Pendl dodatno podupiremo naše partnere i radimo da izvuku najviše od softvera Lognet”, rekao je Milan Ora, direktor Logneta.

Komentirajte prvi

New Report

Close