Luc Cavelier novi je član Uprave i direktor prodaje u Bulb Technologiesu

Autor: Promo , 03. svibanj 2021. u 14:21
Foto: Press

Bulb Technologies osnovan je 2006. godine u Zagrebu i od tada podržava digitalne transformacije u velikim poduzećima.

Bulb Technologies, regionalni tehnološki lider u području digitalizacije i automatizacije procesa brige o kupcima i upravljanja korisničkim iskustvom, objavio je da se Luc Cavelier pridružuje njihovom timu na poziciji člana Uprave i direktora prodaje.

Cavelier je ujedno i potpredsjednik za međunarodnu prodaju M+ Grupe, tvrtke koja ima udio u Bulb Technologies, a od početka svibnja u Bulb Technologiesu vodit će prodaju na globalnoj razini. Na novoj će poziciji osigurati izvršno vodstvo, usmjerenje i viziju s ciljem usklađivanja s financijskim i strateškim ciljevima kompanije, a također će pomoći u postavljanju njezine buduće strategije. Na taj će se način postići i unaprjeđenje cjelokupnog IT segmenta u ekosustavu M+ Grupe, kojem Bulb značajno doprinosi svojom sofisticiranom tehnologijom.

Bulb Technologies osnovan je 2006. godine u Zagrebu i od tada podržava digitalne transformacije u velikim poduzećima. Tvrtka se ponosi izvrsnim poznavanjem telekomunikacijske industrije i vještinama integracije sustava kojima pomažu svojim klijentima. Njihova su rješenja prilagodljiva i fleksibilna pa tako podržavaju bilo koji protokol, mrežni element ili uređaj. Osim izvanrednih kompetencija za integraciju sustava u najsloženijim mrežnim okruženjima s više dobavljača, tvrtka omogućava potpunu digitalizaciju i automatizaciju poslovnih procesa s fokusom na korisničku podršku i komunikaciju s kupcima.

New Report

Close