Kovačević novi direktor tvornice, Fable preuzima digitalizaciju u regiji

Autor: Poslovni.hr , 06. ožujak 2020. u 10:16
Press

Poziciju direktora tvornice u Koromačnu, nakon 15 godina rada unutar Holcim Grupe i bogatog tehničkog iskustva, preuzima Nikola Kovačević.

Dalibor Fable, dosadašnji direktor tvornice cementa u Koromačnu, preuzima odgovornost voditelja industrijskih digitalnih aplikacija za Klaster Srednje Europe. Klaster obuhvaća Holcimovo poslovanje u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a Fable je zadužen osigurati maksimalno korištenje industrijskih aplikacija u radu tvornica. Fable ima višegodišnje iskustvo kao procesni inženjer, voditelj proizvodnje te direktor tvornice cementa u Koromačnu, kao i trogodišnje iskustvo uvođenja sustava za automatsko upravljanje u zemljama istočne Europe. Dalibor Fable će koordinirati uvođenje programa Industry 4.0 / Plant of Tomorrow program s fokusom na prediktivno održavanje, kvalitetu i proces.

Poziciju direktora tvornice u Koromačnu, nakon 15 godina rada unutar Holcim Grupe i bogatog tehničkog iskustva, preuzima Nikola Kovačević. Nakon Croatia Airlinesa Kovačević je 2005. godine prešao u Holcimov ured u Beču, kao asistent regionalnom tehničkom direktoru, nakon čega je od 2007. do 2010. radio kao voditelj održavanja u centru zajedničkih usluga za tvornice Holcima Istočna Europa. Od 2010. do 2015. u Holcimu Slovačka radi kao voditelj održavanja, nakon toga tri godine kao tehnički direktor u Holcimu Libanon, dok je prije povratka u Hrvatsku radio kao savjetnik u odjelu koji pruža tehničke usluge u svim Holcimovim tvornicama u Europi.

Komentirajte prvi

New Report

Close