Počela prije 20 godina kao prodajni predstavnik, sada je direktorica u La-Roche Posay

Autor: Poslovni.hr , 13. prosinac 2013. u 12:38
Tamara Tuđek (Press foto)

Svoju karijeru započela je prije 20-ak godina kao prodajni predstavnik lokalne kozmetičke tvrtke. Potom je pet godina vodila različite brendove unutar Atlantic Trade-a nakon čega se pridružila tvrtki GlaxoSmithKline.

Tamara Tuđek je odnedavno preuzela funkciju direktorice brenda La-Roche Posay u Adria regiji (Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija, Malta). Na tom mjestu naslijedila je Maju Mihelčič Kurent koja je u sjedištu tvrtke L’Oreal u Parizu preuzela funkciju direktorice marketinga Vichy-a za područje Latinske Amerike.

Tamara Tuđek je na mjesto direktorice brenda La-Roche Posay za Adria regiju stigla iz Atlantic Grupe gdje je bila direktorica programa kozmetike u tvrtki Neva. Svoju karijeru započela je prije 20-ak godina kao prodajni predstavnik lokalne kozmetičke tvrtke. Potom je pet godina vodila različite brendove unutar Atlantic Trade-a nakon čega se pridružila tvrtki GlaxoSmithKline, prvo u odjelu marketinga kao voditelj nekoliko brandova različitih terapeutskih područja, a zatim je prešla na poziciju voditelja prodajnog tima. Nakon šest godina u farmaceutici Tuđek se ponovo pridružuje Atlantic Grupi s ciljem pokretanja veledrogerije specijalizirane za dodatke prehrani, bezreceptne lijekove, medicinska pomagala te dermo kozmetike, nakon čega preuzima poziciju u Nevi.

Maja Mihelčič Kurent je već druga L’Orealovka u godini dana koja je preuzela odgovornost vodjenja marketinga jednog od brendova L’Oreala za cijelu geografsku zonu. Mihelčič Kurent je u L'Orealu Slovenija bila od 1997. godine gdje je došla na poziciju product managera branda L'Oreal Paris te uskoro otišla u sjedište L'Oreala u Parizu na poziciju product managera za kategoriju njege kože divizije robe široke potrošnje za cijelu istočnu Europu. U listopadu 2001. godine postaje product manager branda Vichy sve do siječnja 2004. godine kada preuzima poziciju marketing managera za Vichy i INNEOV te je zadužena za sve zemlje Adria regije. Nakon osam godina postaje direktorica brenda La-Roche Posay za Adria regiju gdje ju je sad zamijenila Tamara Tuđek.

Komentirajte prvi

New Report

Close