Ivan Milas postao član Uprave i suvlasnik Serengetija

Autor: Poslovni.hr , 31. kolovoz 2022. u 21:59
foto: serengeti

Milas je također postao i suvlasnikom tvrtke te će se tako i u partnerskoj ulozi pridružiti većinskom vlasniku i direktoru kompanije Goranu Kalanju. Milas se Serengetiju pridružio 2019. godine.

Ivan Milas, dosadašnji direktor prodaje IT kompanije Serengeti, od 1. rujna imenovan je za člana Uprave te tvrtke. Na novoj poziciji Milas će biti zadužen za područje prodaje i poslovnog razvoja. Milas je također postao i suvlasnikom tvrtke te će se tako i u partnerskoj ulozi pridružiti većinskom vlasniku i direktoru kompanije Goranu Kalanju. Milas se Serengetiju pridružio 2019. godine.

“Ponosan sam što sam dio ove uspješne priče te što sam mogao zadnjih godina i osobno doprinijeti rastu i razvoju Serengetija u jednu od najpotentnijih hrvatskih IT kompanija koja je uspješno zakoračila i na najzahtjevnija IT tržišta poput Skandinavije i SAD-a”, naglasio je Ivan Milas. Goran Kalanj se kazao kako je od dolaska Ivana Milasa Serengeti doživio znatan skok u rezultatima prodaje, akviziciji novih kupaca kao i učvršćivanju odnosa s postojećim klijentima.

Serengeti je nagrađivana konzultantska tvrtka za razvoj softvera, s 300 odrađenih projekata u portfelju, ponajviše u financijskoj, logističkoj, energetskoj, zdravstvenoj i industrijskoj proizvodnji. Od svog osnutka 2007. godine Serengeti organski raste, s prosječnom godišnjom stopom rasta prihoda od oko 35 posto.

Komentirajte prvi

New Report

Close