Ivan Buča novi glavni urednik, a Goran Gavranović izvršni direktor 24sata

Autor: Poslovni dnevnik , 19. travanj 2022. u 22:00
Ivan Buča i Goran Gavranović/PIXSELL

Riječ je o promjeni koja se planirala i pripremala duže vrijeme.

Ivan Buča, dosadašnji izvršni glavni urednik 24sata, preuzima dužnost glavnog i odgovornog urednika 24sata.

Goran Gavranović, dosadašnji glavni urednik, nakon osam godina na toj dužnosti odlazi u Upravu 24sata, na poziciju izvršnog direktora. Riječ je o promjeni koja se planirala i pripremala duže vrijeme.

Ivan Buča u 24sata došao je 2005., nakon što je diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

U redakciji 24sata prošao je sve faze, od novinara početnika, preko pozicije šefa deska, urednika newsa, izvršnog urednika, zamjenika glavnog urednika, do izvršnog glavnog urednika. Sada preuzima funkciju glavnog i odgovornog urednika. Sudjelovao je u svim dosadašnjim uspjesima i projektima 24sata.

Svojim znanjem i iskustvom on će s, jedne strane, osigurati kontinuitet dosadašnje uređivačke politike – inovativne i beskompromisne, uvijek posvećene običnim ljudima.

S druge, osigurat će kvalitetnu popunu redakcije novim snagama i pravodobne odgovore na izazove vremena uz neprestanu nadogradnju svih platformi – printa, weba i videa.

Dosadašnji glavni urednik Goran Gavranović, nakon što je u 24sata bio na pozicijama izvršnog urednika, glavnog urednika tjednika Express, zamjenika glavnog urednika pa glavnog urednika 24sata, postaje član Uprave i izvršni direktor, s fokusom na glavne brendove i izdavaštvo.

Komentirajte prvi

New Report

Close