Imenovana nova direktorica Sektora za ljudske resurse HEINEKEN Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2020. u 12:43
Foto: Sasa Cetkovic

Na ovoj poziciji zamijenit će Rominu Ivančić koja je ranije preuzela dužnost direktorice prodaje u kompaniji.

Danijela Govorčinović Šimunović imenovana je direktoricom Sektora za ljudske resurse te članicom menadžment tima HEINEKENA Hrvatska. Na ovoj poziciji zamijenit će Rominu Ivančić koja je ranije preuzela dužnost direktorice prodaje u kompaniji.

Danijela dolazi iz Styria Grupe, gdje je od 2014. obavljala različite poslove s područja ljudskih resursa. Na svojoj posljednjoj poziciji menadžerice za ljudske resurse vodila je i upravljala cijelim nizom HR zadataka uspješno potičući angažman zaposlenika u dinamičnom vanjskom i unutarnjem okruženju te podržavajući razvoj digitalnog poslovanja.  Prije toga radila je na poziciji HR poslovnog partnera te voditeljice razvoja i edukacije zaposlenika u istoj kompaniji. Tijekom tog razdoblja dobila je brojne nagrade i certifikate u području employer brandinga i dobrih HR praksi.

Od 2008. do 2014. bila je partnerica odgovorna za razvoj poslovanja u kompaniji FranklinCovey Adriatic, vodećoj globalnoj kompaniji za osobni i organizacijski razvoj. Prije toga radila je kao voditeljica razvoja poslovanja i savjetnica za ljudske resurse u konzultantskoj tvrtki Gentis d.o.o., gdje je bila zadužena za ključne korisnike i konzultantske projekte.  

U svojoj novoj ulozi, Danijela će voditi tim za ljudske resurse u HEINEKENU Hrvatska fokusirajući se na razvoj liderskih kompetencija za budućnost. Također, upravljat će programom razvoja talenata i agilnim poslovanjem, na način koji će unapređivati kulturu i rezultate kompanije.  

Danijela Govorčinović Šimunović odgovarat će Odinu Goedhartu, predsjedniku Uprave HEINEKENA Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close