Imenovan novi član Uprave Vipneta

Autor: Objava za medije , 16. kolovoz 2018. u 13:21
FOTO: Press

Od 20. kolovoza Ivan Gabrić postaje glavni direktor za segment poslovnih korisnika i novi član Uprave Vipneta

U posljednje dvije godine Vipnet je postao jedan od ključnih igrača na hrvatskom tržištu u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima. Tome je prethodilo uspostavljanje novog poslovnog područja za segment poslovnih korisnika, pokretanje novog odjela za ICT rješenja i prodaju te uspješna akvizija Metroneta i lansiranje novog Vip Metronet Business Solutions brenda. Na tragu daljnjeg uspješnog razvoja u ovom segmentu, u Vipnet stiže novo pojačanje – Ivan Gabrić od 20. kolovoza postaje novi član Uprave Vipneta te glavni direktor za segment poslovnih korisnika. 

„Uvjeren sam kako će Ivanovo iskustvo i stručnost doprinjeti jačanju Vipnetove pozicije kao idealnog partnera za digitalizaciju poslovanja, pružajući inovativna digitalna rješenja za poslovne korisnike. Veselim se zajedničkim uspjesima pred nama koji će, vjerujem, doprinijeti izgradnji još boljeg i snažnijeg Vipneta.“ – izjavio je Jiri Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Gabrić je svoju karijeru izgradio u poznatim kompanijama kao što su Infosistem d.d., IBM Hrvatska i Hewlett-Packard Adriatic Region gdje je u samo nekoliko godina postigao vrhunske rezultate u segmentima za poslovne korisnike i partnere i u području razvoja poslovnih IT rješenja. U vrijeme kad je bio predsjednik Uprave Combisa, predvodio je razvoj te kompanije na poziciju najjače ICT kompanije u zemlji te kao jednu od top tri sistem integratora u regiji.

“U eri digitalne transformacije, u kojoj ICT i telekomunikacijski sektor prolaze kroz ogromne promjene, ne mogu zamisliti uzbudljivije okruženje za rad. Uvjeren sam u daljnji rast Vipneta kao ključnog igrača u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima te mi je izuzetno drago što ću se pridružiti kompaniji koja je već godinama lider u inovacijama i zadovoljstvu korisnika na hrvatskom tržištu.“ – prokomentirao je Ivan Gabrić, svoju odluku da se pridruži Vipnetu.

Prije dolaska u Vipnet, Ivan Gabrić sudjelovao je u brojnim projektima poslovnog savjetovanja za THL, ICT i telekomunikacijsku industriju. Ivan je diplomirao računarstvo na zagrebačkom FER-u te je završio MBA Henley Business School na Sveučilištu u Readingu.

Komentirajte prvi

New Report

Close