Igor Vukasović naslijedio Ninu Išek Međugorac kao direktor korporativnih komunikacija HT-a

Autor: Bernard Ivezić , 01. travanj 2020. u 11:00
Press

Vukasović došao iz Addiko banke, a Međugorac prešla u Media Val.

Igor Vukasović od danas je novi direktor korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma. Na toj je funkciji naslijedio Ninu Išek Međugorac koja je prešla u upravu komunikacijske agencije Media Vala.
Vukasović će u HT-u voditi internu i eksternu komunikaciju. Na novu funkciju dolazi s pozicije menadžera Korporativnih komunikacija Addiko banke, gdje je proteklih devet godina vodio korporativne komunikacije. Tijekom svoje karijere obnašao je i dužnost direktora Korporativnih komunikacija Addiko Grupe i vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe. Prethodno je vodio komunikacije Hypo grupe Alpe Adria, prije rebrendinga u Addiko banku te je radio na tom projektu rebrendinga.

Novi šef korporativnih komunikacija HT-a karijeru je započeo kao account manager u Maksima komunikacijama, a nastavio u Millenium komunikacijama kao stariji konzultant. Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a stručno se usavršavao na IEDC BLED i London School of Public Relations.

Nina Išek Međugorac prije nego je iz HT-a prešla u Media Val radila je Madison consultingu i bila izvršni direktorica Manjgure.

Komentirajte prvi

New Report

Close