Goran Ivanišević ima novi posao

Autor: Poslovni.hr , 10. prosinac 2013. u 15:27
Goran Ivanišević (Photo: Petar Glebov/PIXSELL)

Predstavljen je novi teniski PRO Camp Goran Ivanišević koji će u sklopu Umag Tennis Academyja, a kako mu samo ime kaže, voditi najuspješniji hrvatski tenisač Goran Ivanišević.

Predstavljen je novi teniski PRO Camp Goran Ivanišević koji će u sklopu Umag Tennis Academyja, a kako mu samo ime kaže, voditi najuspješniji hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Nastavak je to Goranovog povratka u hrvatski tenis, započetog angažmanom u Hrvatskom teniskom savezu, ali i obogaćivanja sadržaja umaške akademije, najmodernijeg teniskog centra u ovom dijelu Europe po broju i kvaliteti terena, ostaloj teniskoj infrastrukturi, kao i raznolikoj ponudi kvalitetnog smještaja u svojoj neposrednoj blizini, priopćeno je iz kampa.

Ivanišević će kroz PRO kampove mlađim generacijama i svim ljubiteljima tenisa prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo stečeno tijekom uspješne teniske karijere. Kao prijatelj akademije i njen aktivan član nadzirat će provođenje aktivnosti PRO kampova i sudjelovati na treninzima i vježbama te u razvoju taktika na terenu. 

„Kada smo počeli s radom u proljeće ove godine, želja nam je bila ponudu programa kontinuirano unapređivati. Smatramo da je Goranovo priključenje Umag Tennis Academyju upravo takav korak naprijed i zaista nam je veliko zadovoljstvo što je postao dio tima. Svjesni smo kako je on uzor mnogim mladim igračima te se veselimo što će kroz kampove svoje iskustvo i znanja moći prenijeti našim polaznicima“, naglašava direktor Umag Tennis Academyja, Alen Greblo.

Svaki kamp trajat će tjedan dana, a održavat će se tijekom 3 tjedna u srpnju i 3 tjedna u rujnu sljedeće godine. Kampovi će uključivati četiri sata teniskog treninga dnevno uz osobno Goranovo prisutstvo i savjetovanje, ukupno 24 sata treninga i 9 sati kondicijskih vježbi. Također, kvalitetu i osobni pristup potvrđuje činjenica kako na jedan teren i jednog trenera dolaze samo 4 polaznika. Očekuju se međunarodni polaznici, a kamp je i odličan izbor za uzbudljive ljetne praznike na kojima će djeca uz zabavu, razne aktivnosti i ljetne radosti na plaži, naučiti igrati ili poboljšati svoje znanje tenisa. Osim djeci, program je namijenjen i odraslima.
„Iznimno mi je drago što sam i ja postao dio ove lijepe teniske priče i sretan sam što ću imati priliku prenijeti djelić mog iskustva mladim teniskim nadama. Vjerujem da ćemo puno učiti i pritom se dobro zabaviti“, istaknuo je Goran Ivanišević.

Kako je Umag Tennis Academy i službeni regionalni centar Hrvatskog teniskog saveza, projektu je svoju podršku dao i Davorin Prpić, njegov izvršni direktor, dodavši: „Kvaliteta infrastrukture i sadržaja, iskustvo i stručnost karakteristike su koje je HTS prepoznao kada je umašku akademiju pozicionirao kao svoj službeni regionalni teniski centar. Iz istih ju je razloga vjerujem Goran izabrao kao lokaciju svojih kampova. Teniski kampovi vrhunske ponude i sadržaja ne samo da su idealan temelj razvoja mladih talenata, nego i obogaćuju sportsku i turističku ponudu Hrvatske.“

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ovdje nema foto-shopa…????

New Report

Close