Borisu Drilu još jedan mandat u Upravi Hrvatskog Telekoma

Autor: Poslovni.hr , 10. prosinac 2019. u 15:10
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Boris Drilo se priključio HT-u 2012..

Nadzorni odbor Hrvatskog telekoma na današnjoj sjednici imenovao je Borisa Drila članom Uprave za tehniku i informacijske tehnologije na još jedno mandatno razdoblje od tri godine s početkom od 1. siječnja 2020., kada mu ističe postojeći mandat, objavio je HT preko Zagrebačake burze.

Od 1. siječnja 2020. Upravu HT-a čine Konstantinos Nempis, predsjednik, zadužen i za poslovne korisnike, Daniel Daub, zadužen za financije, Boris Drilo, zadužen za tehničke i IT funkcije, Nataša Rapaić, zadužena za segment privatnih korisnika, i Ivan Bartulović zadužen za ljudske potencijale.

"Boris Drilo se priključio HT-u 2012. došavši iz Ericsson Grupe u kojoj je proveo 12 godina na projektnim i rukovoditeljskim poslovima vezanima uz razvoj i primjenu telekomunikacijskih mreža i novih tehnologija. Godine 2017. imenovan je članom Uprave za tehniku i informacijske tehnologije, a prije toga obavljao je poslove direktora Sektora upravljanja CTIO područjem. Također je obavljao poslove člana Uprave za tehniku i informacijske tehnologije Iskon Interneta, društva u 100 % vlasništvu HT-a, u razdoblju od 2014. do 2016.", navodi se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close