Adrian Ježina izabran za predsjednika HUP – Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti

Autor: Poslovni.hr , 29. ožujak 2013. u 12:03
Adrian Ježina

Na izbornoj Skupštini HUP-Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti za predsjednika Udruge izabran je Adrian Ježina, član Uprave VipNet-a. Za potpredsjednike Udruge izabrani su Hrvoje Balen, (Algebra) i Hrvoje Sagrak (Infodom).

Na izbornoj Skupštini HUP-Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti za predsjednika Udruge izabran je Adrian Ježina, član Uprave VipNet-a. Za potpredsjednike Udruge izabrani su Hrvoje Balen, (Algebra) i Hrvoje Sagrak (Infodom).

Na Skupštini je predstavljeno izvješće o radu Udruge u protekloj godini te su definirane smjernice budućeg programa rada Udruge. Kao smjernice rada Udruge istaknut je nastavak rada na stvaranju boljih uvjeta poslovanja kako bi ICT postao polugom rasta svih gospodarskih grana. U tom je smislu potrebno jačati komunikaciju sa relevantnim predstavnicima javne vlasti i poslovne zajednice kako bi važnost ICT-a za ukupni razvoj domaćeg gospodarstva bila pravilno vrednovana, kao što je sluč.aj i u EU. Isto tako, naznačena je i potreba jačanja komunikacije prema malom i srednjem poduzetništvu u cilju poticanja tog sektora na korištenje ICT-a.

Radi postizanja veće učinkovitosti i rezultata rada Udruge dogovoreno je kako će se rad Udruge organizirati kroz nekoliko tematskih radnih skupina, a sam program rada definirati u narednih mjesec dana.

Komentirajte prvi

New Report

Close