Wanted: U potrazi za Hrvatskim Skype-om!

Autor: Objava za medije , 24. travanj 2014. u 12:17
Thinkstock

Prezentirajte svoj poslovni poduhvat pred Oliverom Rothschildom i predstavnicima Venture Capital fondova koji upravljaju s preko 2. Mlrd. USD.

U sklopu konferencije „START UP CROATIA“ koja se održava 22. svibnja u Konferencijskom centru Expo XXI (Hypo), održava se natječaj (Pitch) za najbolji startup projekt. Rok prijave je 9. svibnja, finale natjecanja se održava dan prije konferencije, a nagrada za najbolji Start Up Pitch je preko 30.000kn vrijednosti u novcu, uslugama i proizvodima, prezentacija u okviru programa glavne konferencije te sudjelovanje na zajedničkom izletu koji se održava na Plitvicama dan iza konferencije, na kojem će biti prisutni predstavnici VC fondova tj. potencijalni investitori u njihove poslovne pothvate.

Natječaj/pitch:

Ako imate pravu, realno izvedivu i skalabilnu poslovnu ideju koja može prerasti uz pravu podršku i investicije u značajan business – onda je ovo prilika za Vas. ICPE (Internacionalni Centar za Profesionalnu Edukaciju – organizator konferencije Start Up Croatia), suorganizator Netokracija, u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva (ZIP) i Poslovnim Savjetnikom, organizira Start Up Pitch natjecanje za prezentaciju najboljih poslovnih ideja i koncepata.

Start Up Pitch natječaj je namijenjen za prijave najboljih poslovnih ideja ili projekata u ranoj fazi. Najbolje ocijenjeni projekt ostvarit će pravo na bogatu nagradu u ukupnoj vrijednosti od oko 30 tisuća kuna te mogućnost prezentiranja potencijalnim investitorima i podršku za start (novčanu, medijsku i prije svega izuzetno korisne kontakte).

Vaše Pitch prijave pošaljite na email: tihomir@startupcroatia.hr, zaključno sa 9.5.2014. Prijave na engleskom jeziku trebaju sadržavati: prezentacije ideje na jednoj stranici formata A4, jednominutni pitch video, a mogućnost prezentiranja pred žirijem mora biti moguća unutar 5 minuta. Vaše Pitcheve će ocjenjivati stručni žiri sastavljen od eminentnih stučnjaka za startupe sastavljen od organizatora Natječaja i njegovih partnera, a najmanje 5 najboljih će ući u finale te imati priliku uživo prezentirati svoje poslovne ideje i projekte internacionalnom žiriju sastavljenom od vodećih svjetskih i hrvatskih stručnjaka za Start Up-e kao što su: Oliver Rothschild (Predsjednik žirija), Sarah Kunst, Mike Reiner, Ivan Brezak, Saša Cvetojević i predstavnik PBZ Sinergije (potencijalno još 1-2 člana). Žiri će u finalu Pitcha izabrati najbolji poslovni projekt/pitch koji će time osvojiti nagradu koja se sastoji od spomenutih ukupno cca 30.000kn u novcu, uslugama i proizvodima. Glavni pokrovitelj Pitch natjecanja je PBZ Sinergija koja pobjedniku dodjeljuje financijsku nagradu u iznosu od 10.000 kn. Osim toga, pobjednik dobiva 10.000kn vrijednosti usluga od portala Posao.hr te brojne druge nagrade u uslugama i proizvodima (potvrde u tijeku). Također pobjednički koncept biti će prezentiran na konferenciji, ispred predstavnika investicijskih fondova koji raspolažu s preko 2 mlrd $. Osim toga, pobjednik će provesti dan na Plitvičkim jezerima s predstavnicima investitora uz fantastičnu priliku da do u detalje razgovara o svom projektu.

Prijavite se, pobijedite i osvojite nagradu te jedinstvenu priliku da ostvarite direktan kontakt s nekima od vodećih svjetskih investitora!

O konferenciji:

Konferencija „START UP CROATIA“ će se održati 22. svibnja u Kongresnom centru Expo XXI (Hypo) pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića i Grada Zagreba. Generalni sponzor događaja je PBZ Sinergija, a polaznici će imati prilike naučiti kako unaprijediti poslovanje od ponajboljih svjetskih stručnjaka iz svijeta tehnologije, inovacija i investicija Olivera Rothschilda i Saula Singera. Glavni cilj konferencije je pružiti polaznicima primjere o tome kako razviti dinamičnu, inovativnu, poduzetničku organizacijsku kulturu i start up mentalitet unutar velikih, srednjih i malih poslovnih sustava, te kako unaprijediti poslovanje, povećati profitabilnost i konkurentnost. Konferencijom se želi potaknuti promjena postojeće psihološke situacije zatvorenosti i pasivnosti koja pogoduje produbljivanju loše gospodarske situacije u kojoj se Hrvatska nalazi. Uz to, polaznicima se želi prezentirati kako uspješno pokrenuti poduzetničke projekte korištenjem modernih tehnologija i kako anticipiranjem budućih trendova osigurati potreban kapital i privući investitore

Start Up Croatia nije samo još jedan od skupova. Cilj ovoga okupljanja je pokretanje, inspiracija i konkretni rezultati. Dakle prijavite se na natječaj do 9. svibnja i dođite u na konferenciju 22. svibnja 2014!

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ajmo izmišljati toplu vodu i prodavati maglu u konzervama; jer je okruženje informatički gotovo nepismeno!

Hrvatski skype postoji, razvio ga je Mavenir systems, nasi decki iz Zagreba.

New Report

Close