Upustili se u izazov života i nakon velikog truda su uspjeli, najavljuju nova zapošljavanja

Autor: Poslovni.hr , 09. lipanj 2020. u 10:20
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Marijana Ćiško, diplomiranana inženjerka molekularne biologije, poduzetnica je koja niz godina zajedno sa suprugom vodi poslovanje vezano uz ekološku proizvodnju proizvoda za higijenu.

Marijana Ćiško i njezin suprug Antonio Čulina upustili su se u izazov života i uspjeli velikim trudom i stručnošću tijekom godina stvoriti Genox. Kako piše Glas Slavonije, uspješna poslovna priča nastavit će rast u Pleternici, Marijaninu rodnom gradu. Nakon ishođenja dokumentacije, u industrijskoj zoni niknut će pogon, a kasnije i upravna zgrada. Tako će Genox nastaviti svoj rast u “business-friendly” pleterničkom okruženju.

Zapošljavanja

Očekuju da će zaposliti 20 do 25 osoba, ovisno o širenju proizvodnje i broja proizvoda. Prvi korak je kupnja zemljišta, slijedi izrada projektne dokumentacije, zatvaranje financijske strukture projekta i početak građevinskih radova.

Marijana Ćiško, diplomiranana inženjerka molekularne biologije, poduzetnica je koja niz godina zajedno sa suprugom vodi poslovanje vezano uz ekološku proizvodnju proizvoda za higijenu. Njihovi se proizvodi koriste u prehrambenoj industriji, poljoprivredi, zdravstvu, ali i specifičnim područjima poput sterilizacije infektivnog otpada, ili rješavanja problema u rashladnim tornjevima. Posluju od 2007. godine, a glavna im je djelatnost proizvodnja ekodezinficijensa i ekodeterdženata.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close