Tražite posao? Ovih 10 tvrtki trenutno zapošljava

Autor: Poslovni.hr , 26. lipanj 2013. u 11:53
Autozubak traži servisnog savjetnika (Photo: Goran Stanzl/PIXSELL)

Donosimo popis najprivlačnijih radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr ovog tjedna nude.

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju 'Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine. Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr.

Popis najprivlačnijih radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr ovog tjedna nude:

1. KING ICT spada među vodeće IT integratore u regiji i trenutno traži samostalnog inženjera za mrežna i sigurnosna rješenja (m/ž) u Zagrebu. Detalje doznajte ovdje. 

2. Farmaceutska tvrtka JGL rapisala je natječaj u kojem traži specijalista u registracijskim postupcima u Rijeci. Detalje doznajte ovdje.

3. Hotel Dubrovnik d.d. traži direktora Odjela hrane i pića. Na oglas se možete javiti ovdje.

4. Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije traži suradnika u OJ kreditna administracija. Detalje doznajte ovdje.

5. Lanac drogerija Bipa traži ekspanzionistu čiji će glavni zadatak biti pronalaženje poslovnih prostora u skladu sa standardima BIPA-e, pregovaranje i sklapanje ugovora o zakupu poslovnog prostora te ishođenje potrebnih dozvola, suradnja s projektantima poslovnog prostora, kao i razvoj i unaprijeđenje postojećih poslovnih procesa. Zainteresirani se za oglas mogu javiti ovdje.

6. Jedna od vodećih generičkih farmaceutskih kompanija u svijetu KRKA FARMA traži stručnog suradnika ili suradnicu za rad na području marketinga farmaceutike za Dalmaciju. Detalje doznajte ovdje.

7. Kadrovski potencijali Naton d.o.o. traže supply chain managera. Detalje doznajte ovdje.

8. Kompanija Basler osiguranje Zagreb d.d. na lokaciji Koprivnica traži direktora poslovne jedinice. Na oglas se možete javiti ovdje.

9. Poliklinika Stela traži voditelja medicinsko – biokemijskog laboratorija. Zainteresirani se na oglas mogu javiti ovdje. 

10. Autozubak traži servisnog savjetnika. Link za prijavu nalazi se ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Svakog utorka? Danas je srijeda.

New Report

Close