Publicis ide u mentorski program za 90 startupa

Autor: Bernard Ivezić , 20. siječanj 2016. u 22:00
Foto: Thinkstock

Daju od 10 do 500 tisuća eura.

Zagreb Startupi iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Mađarske, Rumunjske i Bugarske, kao i iz ostalih država svijeta u kojima posluje marketinška agencija Publicis, imaju priliku prijaviti se na natječaj za novi startup program kojim ta agencija slavi svoj 90. rođendan. Prijave su otvorene za sve vrste startupa koji rade u području "digitala i digitalnih transformacija".

Publicis startupima daje financijsku injekciju od 10 do 500 tisuća eura. Zatim im nudi jednogodišnji mentorski program te će dobiti poziv da sudjeluju na Viva Technology forumu koji organiziraju Publicis grupa i Les Echos grupa, a koji će se održati od 30. lipnja do 2. srpnja u Parizu.

U Publicisu objašnjavaju da je sve otvoreno: i zemlje iz kojih se startupi mogu prijaviti, odnosno da je natječaj otvoren i za hrvatske startupe, a otvorena je i mogućnost odakle će dolaziti mentori. "Publicis će svakom od odabranih projekata dodijeliti jednog svog senior digital menadžera koji će ih isključivo pratiti, mentorirati i savjetovati te im pomagati", kaže Lana Lučev iz Publicisa.

Komentirajte prvi

New Report

Close