Poduzetnici, donosimo vam besplatne online edukacije, preuzmite ih!

Autor: Poslovni dnevnik , 05. lipanj 2014. u 12:53
Thinkstock

Uz besplatnu registracijudobivate pristup vrijednom edukativnom materijalu.

Odlučili ste otvoriti tvrtku? Čestitamo! Čeka vas odabiranje imena, posjet javnom bilježniku, prijava… I još pet dodatnih koraka. Korak 1: ime društva, jer društvo mora dobiti ime. Korak 2: javni bilježnik. Korak 3: prijava. Korak 4: uplata pristojbi… Kako otvoriti tvrtku u osam koraka doznajte iz edukacije koju preuzeti možete nakon besplatne registracije ovdje.

U specijalu Online edukacija za poduzetnike donosimo na desetke vrijednih edukacija, prezentacija, video-predavanja, how-to materijala, vodiča i online-edukacija u kojima možete doznati kako otvoriti tvrtku za 10 kuna, kako otvoriti d.o.o., kako prepoznati varaju li vas radnici, kako se oglašavati na Facebooku odnosno društvenim mrežama i što nikako ne činiti, u par minuta možete doznati gdje ste pogriješili kada ste pokrenuli biznis, kako oglašavati svoj proizvod na internetu, kako kreirati prodajnu cijenu koja će privući kupce,  sve što vas je zanimalo o porezima, financijama i računovodstvu, kako vam programi Ministarstva poduzetništva i obrta mogu pomoći, kako se pripremiti za intervju za posao, kako pregovarati, kakve izvještaje želi vidjeti svaki šef, kako prepoznati malverzacije u poslovanju, kako osnovati tvrtku za 10 kuna…

Registrirati se možete ovdje,a nakon što kroz formular dokažete da ste mali ili srednji poduzetnik, ostvarujete pristup korisnim materijalima koje možete besplatno preuzeti (downloadati). Napominjemo kako podaci koje ostavite prilikom registracije ni na koji način neće biti zloupotrebljeni niti javno prikazivani u bilo kojem obliku. Podatke koje ostavite kako biste se registrirali i na uvid besplatno dobili online-edukacije koje smo pripremili za vas (naziv vaše tvrtke, OIB tvrtke, kao i vaša e-mail adresa) će na uvid dobiti isključivo redakcija Poslovnog dnevnika, kako bi vam dostavila podatke o pristupu materijalima te kako bi vas putem Newslettera informirala o novim edukacijskim materijalima koje možete preuzeti.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojega je Poslovni dnevnik ove godine pokrenuo s Ministarstvom poduzetništva i obrta kao partnerom i suorganizatorom, a u želji da promovira  male i srednje poduzetnike te im omogući alate za još bolji uspjeh, osigurali smo malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima da uz besplatnu registraciju dobiju pristup vrijednom edukativnom materijalu.

Male i srednje poduzetnike koji se registriraju kako bi dobili uvid u edukativne materijale Poslovni dnevnik moli za strpljenje. Nakon što zaprimimo vašu prijavu i provjerimo radi li se doista o vlasniku malog ili srednjeg poduzeća, pristup edukativnom materijalu bit će vam omogućen, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Na prijave poslane tijekom radnog vremena (od 8 do 17 sati) bit će  odgovoreno u što kraćem roku. Prijave se mogu slati i izvan navedenog radnog vremena, no na odobrenje pristupa materijalu morat ćete pričekati nekoliko sati.

Poslovni dnevnik je u suradnji sa svojim partnerima u projektu Poslovni uzlet osim edukativnih materijala čitateljima koji se registriraju na specijal osigurao i vrijedne nagrade. Registrirajte se ovdje, educirajte i budite bolji od drugih.

var meo6ab002rai3v;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’meo6ab002rai3v’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’918′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { meo6ab002rai3v = new WufooForm();meo6ab002rai3v.initialize(options);meo6ab002rai3v.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentari (11)
Pogledajte sve

OIB? ozbiljno?


više povjerenja ne bi škodilo, nije sve u životu navlakuša.

To vrijedi i obratno. Vise povjerenja prema potencijalnim klijentima ne bi skodilo.

Btw, ne dijele se besplatni je*eni mobiteli da mozes ocekivati prijavu 4 miljona gradjana najgluplje zemlje europe, nego edukacija. Da ljudi drze do toga, ne bismo bili tu gdje jesmo.

Ma dobro Gorane, tko hoće da ti šalje podatke nek ih šalje. Nisi NSA. Ipak mislim da je autorsko uključivanje u raspravu I obrana-jadno.

aha, dakle – tržišno orijentirano = negativno? Pri čemu, zapravo, nagađaš o potencijalnoj tržišnoj orijentiranosti, ne? odnosno, a priori “neću, jer bi mi se moglo ne znam kad dogoditi ne znam šta”. Puno se opterećuješ…

New Report

Close