Osječki poduzetnički dvojac svojim čajem za grickanje oduševio australsku globalnu kompaniju

Autor: Poslovni.hr , 04. prosinac 2014. u 13:48
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Partneri iz GFP-a prošlog su mjeseca obišli pogone u kojima osječki dvojac proizvodi svoj čaj.

Braća Miro i Darko Šarić koji su na tržište plasirali osječki proizvod – čaj za grickanje "Carletti", zaintrigirali su globalnog svjetskoj igrača, australski GFP (Global Franchise Partners).

Kako piše Glas Slavonije, australski GFP u 32 zemlje svijeta plasira njima zanimljive proizvode, a osječki čaj za grickanje prepoznali su kao proizvod koji bi  svjetskom tržištu mogao biti interesantan.

Partneri iz GFP-a prošlog su mjeseca obišli pogone u kojima osječki dvojac proizvodi svoj čaj, a nakon analize, dobiveno je odobrenje za plasman na planirana tržišta i sve je spremno za početak suradnje.

Kako nadalje piše list, Šarići su tržištu ponudili osvježavajući topli napitak s komadima voća koji dolazi u četiri različita okusa. U vrećici je, naime, sušeno voće, koje, kada se prelije toplom vodom – dobije volumen. Bobičasto voće pada na dno, jabuka ostaje na površini – i doista se može grickati. Voće se pojede – čaj popije, a u napitku nema kemije.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ljudi u kafićima, uvijek pitaju i gledaju šta ima novog na tržištu..uvijek
probaju ako im nudite nešto novo…

Po meni, a probala sam “čaj za grickanje” ovaj čaj nema dobru recepturu , ni dobar okus, tj. nema dovoljno suhog i aromatičnog voća , da bi okus te tople
vodice , bio ukusan……i uopće sličio nekom čaju… to je topla vodica s nekim neodređenim okusom , neslatko / ako ćemo biti baš zdravi/ i odbojno
piće….koje kad jednom probaju – gosti u lokalu više ne naručuju..!

kompot

New Report

Close