Napustio Beverly Hills kako bi vlastiti biznis pokrenuo u Požegi

Autor: Poslovni.hr , 02. siječanj 2019. u 12:14
Požega, Arhivska fotografija: Duško Mirković / Pixsell

‘Vratio sam se zbog ljubavi, ali i želje za nekim usporenijim životnim ritmom i divnim prijateljima koji su stalno uz mene’.

Ovih dana priča u Požegi se priča o jednom mladiću koji je radio u Sjedinjenim Američkim Državama i Irskoj, no odlučio se vratiti i pokrenuti posao u svom rodnom gradu. On je Nail Mahmutović, diplomirani kineziolog i trener fitnessa, koji je sve ono što je zaradio odlučio uložiti u pokretanje vlastite teretane.

"Ta ideja tinjala je u meni još kad sam se prvi put susreo s tim poslom i pravi sam dokaz da se snovi ostvaruju, samo trebaš imati jasnu sliku i ići prema njoj. Na putu će uvijek biti prepreka, ali treba ustrajati i svako jutro buditi se s jasnim ciljem", govori ovaj 33-godišnjak Večernjem listu.

Moram priznati, najviše me zanimalo kako se odlučio na povratak jer nije uobičajeno živjeti u dvije zemlje mnogo perspektivnije od Hrvatske i onda sve to napustiti. Za jednu od njih neki mladi ljudi dali bi sve da mogu živjeti u njoj…

"Vratio sam se zbog ljubavi, ali i želje za nekim usporenijim životnim ritmom i divnim prijateljima koji su stalno uz mene", otkriva Mahmutović koji je radno iskustvo stjecao i u očevoj tvrtki za prodaju kupaonskog namještaja, a boravio je i u Beverly Hillsu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close