Mladi poduzetnici na konferenciji Start Up Hrvatska 22. svibnja u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. svibanj 2014. u 15:47
Thinkstock

Predstavnici Internacionalnog centra za profesionalnu edukaciju (ICPE) najavili su na današnjoj konferenciji za novinare konferenciju Start Up Hrvatska koja će 22. svibnja u Zagrebu.

Predstavnici Internacionalnog centra za profesionalnu edukaciju (ICPE) najavili su na današnjoj konferenciji za novinare konferenciju Start Up Hrvatska koja će 22. svibnja u Zagrebu okupiti mlade poduzetnike željne afirmacije svojih poslovnih zamisli i one koji im u tome mogu pomoći. Na konferenciji će biti riječi o star up-ovima kao pokretačima nove europske ekonomije te novim trendovima i tehnologijama koje će obilježiti nadolazeća desetljeća. Predstavnici investicijskih fondova govorit će o tome kako stvoriti nove vrijednosti, a bit će predstavljene i neke od uspješnih hrvatskih poduzetničkih priča koje su započele "od nule".

Jedan od odgovora za kojim će tragati sudionici konferencije je kako u Hrvatskoj pokrenuti i unaprijediti poslovanje putem poduzetničke kulture i suvremenih tehnologija, ali i kako doći do izvora kapitala i investitora. Posebna tema konferencije je iskustvo Izraela, države koju se često naziva Start Up nacijom, o čemu će govoriti autor bestsellera "Star Up nacija: priča o izraelskom gospodarskom čudu", Saul Singer. O globalnom pogledu na inovacije, poduzetništvo i dostupnost kapitala govorit će predsjednik Uprave Rothschild Corporate Advisorsa Oliver Rothschild.

Komentirajte prvi

New Report

Close