Mlada poduzetnica iz Svete Nedelje kreirala zanimljive proizvode za sve koji putuju

Autor: Poslovni.hr , 28. travanj 2016. u 16:34
FOTO: Press

U ponudi je paleta od više od 40 nijansi, ukrašavanje vlastitim imenom i personaliziranim porukama.

Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke „Ulica snova“ iz Svete Nedelje, kreirala je i lansirala na domaće tržište uoči ovogodišnje turističke sezone – Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, te koji je rađen i kao personalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave.

Moj passport etui – jedinstveni proizvod domaćeg ženskog poduzetništva nije poseban samo na hrvatskom tržištu nego i svjetskom, gdje nema personaliziranih etuija putnih isprava u toliko boja i prije svega mogućnosti personalizacije – tj. Ispisa imena, slogana, stihova najdraže pjesme, citata…

Uz njega mlada poslovna žena i dizajnerica Magdalena Bešker na tržište je lansirala i Moj dnevnik putovanja (My travel diary). 

Moj passport etui i My travel diary ručno su rađeni suveniri, koji mogu biti personalizirani. U ponudi je paleta od više od 40 nijansi, ukrašavanje vlastitim imenom i personaliziranim porukama. 

Ovi zanimljivi proizvodi uskoro će se naći na prodajnim mjestima u domaćim zračnim lukama i suvenirnicama, a omoguće ih je nabaviti i on-line.

Komentirajte prvi

New Report

Close