Hrvatski Telekom objavljuje međunarodni natječaj Zid poslovnog uspjeha

Autor: Objava za medije , 28. travanj 2014. u 15:19
Thinkstock

Sudionici mogu osvojiti marketinšku kampanju vrijednu 230.000 kuna i partnerstvo s Hrvatskim Telekomom te besplatno pozicioniranje na ICT Marketplaceu.

Sudionici mogu osvojiti marketinšku kampanju vrijednu 230.000 kuna i partnerstvo s Hrvatskim Telekomom te besplatno pozicioniranje na ICT Marketplaceu. Najbolja međunarodna aplikacija osvaja DT partnerstvo u šest zemalja: Slovačkoj, Rumunjskoj, Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj Posebna nagrada za Najbolji startup: do 80.000 eura koje investira inkubator hub:raum Razdoblje za apliciranje na natječaj: 28. travnja – 28. svibnja 2014.

Kako bi nagradio inovativne projekte za male i srednje velike tvrtke Hrvatski Telekom pridružuje se velikom natječaju Zid poslovnog uspjeha koji se provodi u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj. Natječaj je namijenjen nezavisnim programerima i osnivačima startupa koji bi htjeli promovirati svoju aplikaciju i osigurati joj dostupnost širokoj publici. Za to su prikladne inovativne poslovne aplikacije iz svih poslovnih grana koje olakšavaju poslovanje malih i srednje velikih tvrtki.
Javnost će glasovanjem odrediti najbolje aplikacije prijavljene u svakoj zemlji, nakon čega će stručni žiri odabrati nacionalne pobjednike, najbolju međunarodnu aplikaciju i najbolji start-up. 

Pobjednik iz Hrvatske može postati Cloud partner Hrvatskog Telekoma i osvojiti marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna, dok pobjednička međunarodna aplikacija osigurava kreatorima da postanu Cloud partneri Deutsche Telekomu u svih šest zemalja. U suradnji s inkubatorom hub:raum Krakow, investirat će se do 80.000 eura pobjedniku startup kategorije. Sudjelovati može bilo koji samostalni programer aplikacija, od pojedinaca do malih startupova. 

Osim prijavljenih sudionika natječaja, nagrade mogu osvojiti i glasači koji će na taj način birati najbolje aplikacije. Glasači, zaposlenici malih i srednjih tvrtki, koji će se registrirati kao podupiratelji aplikacije, imaju mogućnost osvojiti vrijednu nagradu: Cloud Exchange Mail, šest mjeseci pokusnog korištenja za prvih 100 koji glasuju i ostave podatke o tvrtci, a ujedno su ovlašteni predstavnici tvrtke. 

,U sklopu nagradne igre svi glasači imaju mogućnost osvojiti: Sony Z2 Xperia Tablet, smartfon Sony Xperia Z2 i smartfon Sony Xperia Z1 Compact. Dobitnici se izvlače nasumičnim odabirom između svih registriranih glasača.

Kategorije i nagrade natječaja Zid poslovnog uspjeha su sljedeće:

Najbolja aplikacija u Hrvatskoj

nagrada: marketinška kampanja vrijedna 230.000 kn i mjesto na ICT Marketplaceu

Najbolja međunarodna aplikacija

nagrada: status Telekom International Cloud Partner – mogućnost plasmana u svih šest zemalja i doseg od 1,3 milijuna malih i srednjih poslovnih korisnika te put za posjet T-Labu Berlin uz pregled inovacija i moguću suradnju

Najbolji Start-up

nagrada: investicija do 80.000 eura koju osigurava hub:raum, kao i poziv na "Dugu noći start-upova", događaj u Berlinu, u organizaciji T-Labsa, uz vlastiti izložbeni prostor 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close