Domaća IT tvrtka Trikoder traži 10 novih zaposlenika

Autor: Poslovni.hr , 02. travanj 2014. u 11:31
Thinkstock

Zbog kontinuiranog rasta broja projekata na tržištima zapadne Europe, domaća IT tvrtka Trikoder zapošljava 10 backend/frontend developera!

Zbog kontinuiranog rasta broja projekata na tržištima zapadne Europe, domaća IT tvrtka Trikoder zapošljava 10 backend/frontend developera!

Oglasi su objavljeni na web stranicama tvrtke, a kako bi se moglo pristupiti prijavi na oglase potrebno je riješiti kratki zadatak, kažu iz Trikodera.

Za radno mjesto Front-end developera među ostalim traži se obavezno znanje engleskog jezika (njemački je poželjan), odlično znanje i upotreba HTML-a i CSS-a, odlično znanje i upotreba HTML-a i CSS-a, iskustvo s radom u responzivnom dizajnu, kao i znanje rada s jQuery libraryjem i Javascriptom. Za osobe izvan Zagreba nude mogućnost rada od kuće, a među pogodnostima su stimulativna primanja i bonusi te dodatno usavršavanje i edukacija.

Trikoder također traži senior i junior PHP developere, koji žele raditi s novim tehnologijama na najvećim projektima u regiji. Od kandidata traže izvrsno poznavanje PHP-a i profiliranje web sustava baziranih na PHP-u, izvrsno poznavanje MySQLa s posebnim naglaskom na profiliranje i optimizaciju queryja, dobro poznavanje principa objektno orijentiranog programiranja, poznavanje osnovnog OO design patterna, kao i odlično znanje engleskog jezika.

Zaposleni kandidati dobit će mogućnost projektiranja i izrade srednjih i velikih LAMP baziranih web sustava u Hrvatskoj te široj regiji i zapadnoj Europi, uz također pogodnosti kao što su bonusi i edukacija.

Rok prijave je 15.4.2014. Iz tvrtke napominju da će se zapošljavanje vršiti kroz nekoliko mjeseci, tako da je ovo tek prva runda oglasa.

Komentirajte prvi

New Report

Close