Pekara Jukić u zagrebačkom Botincu proizvodi kruh “kakav smo nekad jeli” bez aditiva i konzervansa po tradicionalnoj recepturi u velikoj peći na drva u koju u jednoj rundi stane čak 25 peka. Obiteljski biznis pokrenut je prije tri godine, a danas već svojim pekama snabdijevaju tridesetak restorana diljem Hrvatske. Osim u njihovoj pekari u Botincu, tradicionalne peke su i na policama trgovina Spar, Vrutak i Diona, a upravo pregovaraju s još dva trgovačka lanca.
Samo iz slavonskog mlina
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu