Aplikacija za iznajmljivače raste mjesečno 26 posto

Autor: Marta Duić , 27. lipanj 2016. u 22:01
Marko Mišulić, direktor i osnivač Rentlija, aplikacije za iznajmljivače u turizmu

Predstavili mobilnu verziju, po plaćenom korisniku prosječni godišnji prihod 4000 kn.

Ovoga je mjeseca predstavljena mobilna verzija domaće aplikacije Rentlio koja svim iznajmljivačima u turizmu omogućuje napredno upravljanje smještajnim kapacitetima. Riječ je o domaćoj aplikaciji koja je na tržištu od ožujka prošle godine, a služi automatizaciji cjelokupnog poslovanja manjih turističkih objekata te ima korisnike u osam europskih zemalja.

Kako tvrdi Marko Mišulić, direktor i osnivač Rentlija, izlaskom mobilne verzije aplikacije postavljaju nove standarde u upravljanju turističkim objektima."Našim korisnicima tako smo omogućili da rezervacijama, cijenama, dolascima i odlascima gostiju upravljaju i dok su u pokretu. Automatizacijom poslovnih procesa nastojimo im maksimalno olakšati svakodnevno poslovanje kako bi se oni mogli fokusirati na kvalitetu usluge koju pružaju u svojim objektima", objašnjava Marko Mišulić.

U dijelu prijave gostiju na sustav eVisitor Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Rentlio koristi BlinkID tehnologiju, koja je razvijena u domaćoj tvrtki MicroBlink. Kako tvrdi Mišulić, zahvaljujući toj tehnologiji skratili su korisnicima proces prijave gostiju u eVisitor sustav s nekoliko minuta po gostu na samo nekoliko sekundi. "Velika nam je želja stvoriti međunarodno prihvaćen Software as a Service proizvod u turističkom segmentu te time našu zemlju učiniti prepoznatljivom i po primjeni tehnologije u turizmu. Zasad po plaćenom korisniku imamo prosječni godišnji prihod od četiri tisuće kuna, a ove godine bilježimo mjesečni rast od 26 posto", pohvalio se Mišulić.

Komentirajte prvi

New Report

Close