‘Anđeo’ ušao u modni webshop

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 24. kolovoz 2017. u 22:01
Suosnivači Bonamieja Matko Huđ i Martina Jelić te Hrvoje Prpić

Član CRANE-a će platformi za prodaju ženske odjeće pomoći i oko likvidnosti i povećanja ponude i širenja.

Član Upravnog odbora Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i jedan od najpoznatijih hrvatskih poslovnih anđela Hrvoje Prpić uložio je u domaću internetsku trgovinu ženskom odjećom Bonamie i time stekao u njoj 15-postotni vlasnički udio.

Do suradnje je došlo, kazao je u razgovoru za Poslovni dnevnik, nakon što mu je prišao jedan od osnivača Bonamieja Matko Huđ."Uslijed neformalnog povoda razgovora došli smo na temu Bonamieja gdje mi je Huđ otkrio da su on i partnerica Martina Jelić u potrazi za investitorima, nakon čega sam se ponudio da i sam budem dio te priče. Njihova tvrtka bilježi značajan rast, a kako bismo osigurali da se taj trend nastavi neometano, pomoći ću im oko likvidnosti, kredita i svega što bude potrebno", dodao je.

 

20 tisuća

poklonika ima Bonamie od kraja 2016., a bilježi i trostruki rast prometa

Bonamie je pokrenut prošle godine u listopadu, a u istoj su godini zabilježili i trostruki rast prometa. Na svojoj platformi nude najnovije svjetske brendove s, kako ističu osnivači, najboljom kvalitetom i prihvatljivim cijenama. Dostava odjeće naručene s Bonamieja moguća je u gotovo svim zemljama svijeta, što je i jedan od razloga što su u godinu dana postojanja stekli gotovo 20 tisuća poklonika. Spomenuta će im investicija pomoći u povećanju ponude i širenju na nova tržišta, komentirali su Matko Huđ i Martina Jelić.

"Vjerujemo i da ćemo uz savjete Hrvoja Prpića ubrzati naše poslovanje te postati spremniji za predstojeće izazove", dodali su. Prpiću, čiji je suvlasnički portfelj podosta raznolik, ovo nije prvo ulaganje u poslove vezane uz modnu industriju. Lani je uložio u Wemy, aplikaciju namijenjenu mladima koja im pomaže u odabiru odjevnih kombinacija. Investiranjem u proizvodne i inovativne tvrtke u vrlo ranom stadiju razvoja jedan je od načina na koje želi pomoći u stvaranju sve većeg broja uspješnih poduzetnika, poručuje Prpić. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bezveznjak koji je izvarao partnere u HG Spotu. Sad ce izgubiti lovu….jer nije svjestan koliki je diletant

New Report

Close