Zvijezde, koncerti, humanitarne akcije i najbolja zabava na rođendanu City Centera one

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2015. u 11:46
Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Rođendan će se proslaviti i uz 3 velika koncerta.

Od 16. do 18. listopada City Center one East, West i Split slave godišnjicu svojega poslovanja uz koncerte glazbenih zvijezda, humanitarnu akciju 'Daj 5 za vedriji svijet', shopping uz odlične popuste, bogati program za najmlađe, lansiranje mobilne aplikacije, nagrade za posjetitelje i brojne druge aktivnosti.

U humanitarnoj akciji, 'Daj 5 za vedriji svijet' koju City Center one organizira zajedno s Udrugom Hrvatska Pomaže,  sudjelovat će brojne osobe iz javnog života – prijatelji Centara, koji će dati svoj doprinos prikupljanju novca za štićenike Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu te za Udrugu za pomoć djeci sa senzornim poremećajima “Senzori”. Za 5 kuna posjetitelji će nazdraviti čašom pjenušca i zasladiti se komadom City torte, a sav prikupljeni novac bit će doniran za spomenute ciljeve. Voditelji dobrotvornog programa su Saša Lozar, Ivana Marić, Renata Sopek, Boris Mirković, Petra Nižetić, Joško Bonači i Marko Pecotić, a njima će se pridružiti brojne osobe iz javnoga života kao što su Iva Šulentić, Mirna Maras, Blanka Vlašić, Zorica Kondža, Mirna Zidarić, Daria Lorenci, Dean Pelić, Marko Tolja, Slaven Knezović, Andrea Šušnjara, Giuliano, Petar Grašo, Mara Bratoš, Baby Dux, Natali Dizdar, Bojan Jambrošić, Andrea Andrassy, Fani Čapalija i brojni drugi.

Rođendan će se proslaviti i uz 3 velika koncerta: Jelena Rozga će glasom i prepoznatljivim ritmovima zagrijati posjetitelje City Centera one Split, a pridružit će joj se i specijalni gost – Petar Grašo na velikom koncertu u subotu, 17.10. u 20 sati. Posjetitelji City Centera one West pjevat će uz Massima i njegove goste – Tončija Huljića i bend Madre Badesa, a Natali Dizdar i Marko Tolja koncert će održati u City Centeru one East. Zagrebački koncerti na rasporedu su u subotu, 17.10. u 18 sati.

Kao prvi shopping centar u Hrvatskoj, City Center one će u rođendanskom vikendu lansirati mobilnu aplikaciju, a djecu čeka raznovrsni program uz cooking show, simulator leta, nagradne igre, slatka iznenađenja, face-painting, predstave i druge zabavne aktivnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close