Zrakoplovna tvrtka iz Osijeka nastavlja širiti svoje poslovanje

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2016. u 13:55
Foto: facebook

Kompanija predstavlja obiteljski posao pokrenut iz zrakoplovne tvrtke koja ima tradiciju dugu 23 godine.

Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika i sanitetskim prijevozom bolesnika, ugovorila je posao prijevoza za jednu eminentnu kliniku u Srbiji i time još više unaprijedila razvoj hrvatskog zdravstvenog turizma u ovom segmentu.

U ime tvrtke „AIR PANNONIA  prve hrvatske zrakoplovne tvrtke koja se bavi medicinskim zrakoplovnim prijevozom, ugovor je potpisala je Zrinka Vlašić.

„Naša tvrtka  „AIR PANNONIA“ posjeduje sve zakonski obavezne svjetske standarde za prijevoz pacijenata, odobrene od strane Europske agencije za zrakoplovnu sigurnost (EASA- European aviation safety agency) po čemu se izdvaja od konkurencije s ovog područja. Pacijenti će se prevoziti zrakoplovima koji su opremljeni svom potrebnom medicinskom opremom, uz medicinsku pratnju visoko kvalificiranih stručnjaka, koji su posebno obučeni za ovakvu vrstu medicinskih usluga“, izjavila je Zrinka Vlašić.

AIR PANNONIA –  predstavlja obiteljski posao pokrenut iz zrakoplovne tvrtke koja ima tradiciju dugu 23 godine. „AIR PANNONIA“ nudi medicinske usluge na najvišoj razini, a pacijenti će se prevoziti zrakoplovom Beechcraft King Air C90.

Prateći tržišnu potražnju AIR PANNONIA odlučuje unaprijediti svoju uslugu Vip i medicinskog prijevoza pa je tako u svoju flotu odnedavno uvela novi tip zrakoplova Cessna Citation Jet-CJ (C-525). Ovim zrakoplovom omogućavamo brži prijevoz organa za transplantaciju u suradnji s Europskom organizacijom Eurotransplant.

Komentirajte prvi

New Report

Close