Znanstveno i stručno o građevinarstvu

Autor: REDAKCIJSKI IZVJEŠTAJ , 17. ožujak 2019. u 22:00
Informacije o konferenciji na http://grad.hr/rilem.smss/Duško Marušić/PIXSELL

Građevinski fakultet i međunarodna organizacija RILEM pozivanju u Rovinj.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu koji slavi stoljeće postojanja organizira  idući tjedan Međunarodnu konferenciju na temu održivog razvoja materijala, sustava i građevina i proljetnog godišnjeg sastanka međunarodne organizacije RILEM (Internacionalna organizacija svjetskih znanstvenika i stručnjaka u građevinarstvu sa sjedištem u Parizu).

Konferencija će se održati u Rovinju, u hotelu Lone, od 20. do 22. ožujka.

Na konferenciji će sudjelovati više od 450 sudionika iz 50 zemalja. S obzirom na to da se konferencija odvija pod okriljem renomirane međunarodne organizacije RILEM te da su u organizaciju događaja, uz lokalne organizatore s Građevinskog fakulteta, uključeni vodeći svjetski stručnjaci iz specifičnih područja, očekujemo da će ovo biti jedan od najvažnijih znanstvenih i stručnih događaja 2019. godine u području građevinarstva u svijetu. 

Teme konferencije su: novi građevinski materijali, energetska učinkovitost zgrada, trajnost, monitoring i sanacija građevina, izazovi u projektiranju i upravljanju građevinama te nove metode karakterizacije materijala i građevina. U sklopu konferencije održat će se i seminar za doktorande.  

Komentirajte prvi

New Report

Close