Zlatne kune HGK za Gamepires, G.T. Trade i HS Produkt

Autor: Suzana Varošanec , 10. studeni 2021. u 06:44
Dragutin Kamenski ovjenčan je Zlatnom kunom za životno djelo/D. JARAMAZ/PIX

Laureati su u 8 kategorija – za mala, srednja i velika trgovačka društva, najuspješniju banku i društvo za osiguranje, za inovaciju, za odgovorno i održivo poslovanje te za životno djelo.

Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore (HGK) za 2020., dodijeljena je sinoć 25. put, na svečanosti uz Covid potvrde u zagrebačkom Westinu. Laureati su u 8 kategorija – za mala, srednja i velika trgovačka društva, najuspješniju banku i društvo za osiguranje, za inovaciju, za odgovorno i održivo poslovanje te za životno djelo.

Dok-Ing je dobitnik Zlatne kune za inovaciju, PBZ je najbolja banka, a Croatia osiguranje osiguravajuće društvo. Nagrađen za odgovorno i održivo poslovanje je Jadran – Galenski laboratorij. Zagrebački Gamepires osvojio je Zlatnu kunu u kategoriji malo trgovačko društvo, G.T. Trade iz Splita najbolje je srednje veliko, dok je HS Produkt iz Karlovca najbolje veliko trgovačko društvo. Uručene su i posebne nagrade i priznanja.

Hrvatski zavod za zapošljavanje dobitnik je priznanja za učinkovitost u provođenju mjera Vlade za očuvanje radnih mjesta uslijed pandemije. Zlatnu kunu za životno djelo dobio je Dragutin Kamenski, vlasnik građevinske tvrtke Kamgrad. HGK Zlatne kune uručuje za uspješnost u poslovanju i doprinos gospodarstvu.

Lista nominacija temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, a primjereno se vrednuje i poslovni imidž društava, utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju i doprinos razvoju hrvatskoga gospodarstva u cjelini.

Komentirajte prvi

New Report

Close