Zlatko Pisac najbolji je radnik Hrvatske, nagrađen sa 100.000 kuna u gotovini

Autor: Sergej Novosel Vučković , 15. studeni 2021. u 05:44
Savjetnik za pomorce odabran kao Mali svjetionik za velike ljude 2021./SAŠA ĆETKOVIĆ

Na natječaj Mali svjetionik za velike ljude ove je godine stiglo rekordnih oko 570 prijava, s opisima radnika koje su slali kolege, prijatelji, klijenti.

Zlatko Pisac (46), viši stručni savjetnik za pomorce u Lučkoj kapetaniji Split, najbolji je radnik Hrvatske, za što je dobio 100.000 kuna u gotovini. Pobjednik je ovogodišnjeg, 4. natječaja za naj radnika – Mali svjetionik za velike ljude, koji organiziraju Mazars Hrvatska, Tim Kabel, Udruga Partner i Zaklada Rhema.

Čovjek za kojeg je u prijavi pisalo da je iznimka u slici prosječnog zaposlenika u javnim institucijama ponio je tako titulu Dr. Dražen Glavaš, u spomen na poduzetnika i kršćanskog intelektualca umrlog 2007.

Drugoplasirana u izboru 2021. je Irena Rončević, pomoćnica u predškolskoj skupini u Humanitarnoj udruzi Kap u moru iz Korčule, kojoj je dodijeljeno 10.000 kuna, a treća Renata Štimac, trgovkinja iz Perušića, vlasnica obrta Ivan 365, zasluživši 5000 kuna.

Na natječaj Mali svjetionik za velike ljude ove je godine stiglo rekordnih oko 570 prijava, s opisima radnika koje su slali kolege, prijatelji, klijenti. Za Top10 kandidata je do 12. studenog primljeno 12.000 glasova. Organizatori su istaknuli misiju i cilj natječaja:

“Ovi radnici kao svjetionik donose svjetlo trudom, pokazuju da se poštenje i rad cijene ako naporno i vrijedno radiš, kao primjer drugima. Želimo potaknuti poduzetnike da to prepoznaju i nagrađuju”, istaknuo je Kristijan Cinotti uime organizatora.

Komentirajte prvi

New Report

Close