ZET: Valjanost kupona za besplatan prijevoz i u siječnju 2014.

Autor: Poslovni.hr/Hina , 27. prosinac 2013. u 10:28
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

ZET je jutros priopćio kako se na siječanj iduće godine produljuje valjanost pretplatnih kupona korisnicima prava na besplatni zagrebački javni prijevoz.

ZET je jutros priopćio kako se na siječanj iduće godine produljuje valjanost pretplatnih kupona korisnicima prava na besplatni zagrebački javni prijevoz, s obzirom da je u tijeku aktualizacija popisa građana koji će to pravo ostvarivati u 2014. godini.

U ZET-u navode kako valjanost pretplatnih kupona korisnicima prava na besplatan prijevoz (umirovljenici s primanjima do 3200 kuna, stariji od 65 godina te korisnici s utvrđenom nesposobnošću za rad) uobičajeno prestaje 31. prosinca. To se odnosi i na udovice i roditelje poginulih hrvatskih branitelja.

No, u dogovoru s Gradom Zagrebom tim kategorijama putnika valjanost pretplatnih kupona produljuje se i na prvi mjesec iduće godine. Naime, u tijeku je aktualizacija popisa građana koji će prava na besplatni prijevoz ostvarivati u sljedećoj godini, nakon čega će, tijekom siječnja, biti omogućena obnova kupona za cijelu godinu.

To će građani moći učiniti na prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera.

Korisnički profil, odnosno status putnika, građani mogu provjeriti i telefonom, pozivom u Kontakt centar ZET-a koji u 2013. godini bilježi povećanje upita i odgovora građanima od 20 posto u odnosu na prošlu godinu, zaključuje ZET u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close