ZET obustavlja važnu liniju, postoji alternativa vožnje

Autor: Poslovni.hr , 02. travanj 2019. u 09:34
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Autobusna linija 142 (Vrapčanska aleja – Jačkovina – Vrapčanska aleja) neće prometovati od utorka, 2. travnja u 8 sati do srijede, 3. travnja u 19 sati, zbog radova na javnoj kanalizacijskoj mreži u Ulici Jačkovina, od Ulice Petani do sjevernog ulaza u Urekovu Ulicu.

Zbog radova u Grižanskoj ulici, na dijelu od Ulice Križnog puta do Ulice Hrvatskog proljeća, autobusi linija 206 (Dubrava – Miroševec) i 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec) će od utorka, 2. travnja u 9 sati do nedjelje, 21. travnja, prometovati djelomično izmijenjenim trasama u smjeru terminala Dubrava:

Linija 206:

Miroševec – redovnom trasom do raskrižja Aleje Tišine i Ulice Rudolfa Kolaka – Ulica Rudolfa Kolaka – Ljubijska ulica – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.

Autobusi linijne 206 neće se zaustavljati na stajalištima u Grižanskoj ulici prema Aveniji Dubrava, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na  stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

Linija 223:

Dubec – redovnom trasom do raskrižja Koledinečke i Dankovečke ulice – Dankovečka ulica – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.

Autobusi linije 223 neće koristiti stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici.

Iz terminala Dubrava, autobusi linija 206 i 223 prometovat će redovnim trasama do Miroševca, odnosno Dupca.

Komentirajte prvi

New Report

Close