‘Želim da svako kućanstvo dobije zastavu’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. siječanj 2013. u 15:54
Krešimir Bubalo Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Bubalo je na upite novinara kazao kako podupire inicijativu “Vodovoda” jer drži kako treba nagraditi najurednije platiše i drži je ovo dobar način.

sječki gradonačelnik Krešimir Bubalo (HDSSB) potvrdio je danas da je gradska uprava spremna sufinancirati inicijativu gradske tvrtke Vodovod da građane, koji uredno plaćaju račune, nagradi zastavama Republike Hrvatske.

Tijekom današnje javne rasprave o prijedlogu zakona o porezu na nekretnine, Bubalo je na upite novinara kazao kako podupire inicijativu "Vodovoda" jer drži kako treba nagraditi najurednije platiše i drži je ovo dobar način.

Podsjetivši da Hrvatska ulazi u Europsku uniju, Bubalo je rekao kako smatra da ćemo nakon 1. srpnja morati zaštiti svoj identitet, kao što su, kazao je, učinili Nijemci i Francuzi.

Današnji Novi list objavio je, tragom natječaja Vodovoda za nabavu 30 tisuća državnih zastava, da je Vodovod odlučio tako nagraditi uredne platiše i da je Grad odlučio to sufinancirati.

Želim da svako kućanstvo, posebice oni koji uredno ispunjavanju obveze prema našem komunalnom poduzeću, dobije zastavu, što je grad spreman i sufinancirati te im tako zahvaliti skromnim poklonom, rekao je novinarima danas Bubalo. Dodao je da bi, kada bi svi građani uredno podmirivali svoje obveze, prihodi bila veći od predviđenih rashoda za taj projekt.

Na novinarski upit koliki će biti troškovi ove inicijative, budući da Novi list spominje iznos od 600 tisuća kuna bez PDV-a, Bubalo je kazao kako očekuje da će se na javnom natječaju postići manja cijena.

Komentirajte prvi

New Report

Close