Zašto nitko nije zainteresiran za ‘novu riječku atrakciju’?

Autor: Poslovni.hr , 31. kolovoz 2023. u 11:01
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Analizirat ćemo uvjete ovog natječaja, a potom i donijeti odluku o daljnjim postupcima, kaže Filipović

Iako je natječaj za zakup broda ‘Galeb’ produžen, i iako su u gradskoj vlasti očekivali da bi ovaj put moglo biti zainteresiranih zakupaca, to se nije dogodilo budući da do 28. kolovoza 2023. godine nije stigla ni jedna ponuda, objavio je Novi list.

Kada je riječ o potencijalnim zakupcima, optimist je bio i riječki gradonačelnik Marko Filipović koji je bio uvjeren da bi se ta priča mogla uspješno okončati.

– Iako je nekoliko poduzetnika iskazalo svoj interes uoči i tijekom natječaja za zakup dijela broda ‘Galeb’ za ugostiteljsku i djelatnost smještaja, taj interes nažalost nije i formaliziran te na natječaj u za to predviđenom roku nije stigla niti jedna ponuda.

Na nama je sada da dodatno razmotrimo i analiziramo uvjete ovog natječaja, a potom i donesemo odluku o daljnjim postupcima vezanim uz ugostiteljsku i smještajnu djelatnost, te o novom natječaju.

Do tada, nastavljamo s prenamjenom broda ‘Galeb’ u muzej.

Sada će gradonačelnik Marko Filipović sa suradnicima još jednom morati analizirati što je pošlo po zlu i na koji način će staviti u funkciju komercijalni dio broda ‘Galeb’.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close